OPI Nail Lacquer Holiday 2022 Advent Calendar

Viimeisimmästä blogipostauksestani on jo sen verran aikaa, etten ole varma osaanko enää edes kirjoittaa tänne mitään :D Tänään halusin kuitenkin tulla kirjoittelemaan Lykon alennuksesta ostamastani OPI Nail Lacquer Holiday 2022 Advent Calendar -joulukalenterista. En itse asiassa edes tiedä mikä tämän tuotteen varsinainen nimi on, sillä se tuntuu löytyvän kaikista verkkokaupoista vähän eri nimellä. Joissain kaupoissa viitataan OPI:n tämän vuoden Jewel Be Bold  -joulukokoelmaan, kun taas jossain puhutaan ihan vain kynsilakkapakkauksesta. Tämä menee muuten mielestäni ihan hyvin tavallisesta lahjapakkauksestakin, jos numeroidut luukut eivät haittaa, sillä pakkaus on todella kaunis. Ostin tämän kalenterin puhtaasti sisällön vuoksi enkä siksi, että kyseessä on joulukalenteri. Sen vuoksi avasinkin pakkauksen jo ennen joulukuuta, vaikka yleensä en niin joulukalentereiden kohdalla tee. Minulla on kuitenkin joulukuulle jo varsinaiset joulukalenterit hankittuna, joten availen niitä sitten päivä kerrallaan :) Tässä OPI:n kalenterissa on todella kaunis pakkaus, vaikkakaan ei erityisen jouluinen. Pakkaus muistuttaa jalokiveä ja se sopiikin hyvin joulukokoelman teemaan. Pakkaus on taiteltuna kaksinkerroin ja avattuna sitä tuleekin aika leveä. Sisältä löytyy 25 luukkua, jotka ovat mielestäni vähän tylsästi numerojärjestyksessä. Itse tykkään ennemmin siitä, että joulukalenterissa luukut ovat sekaisin. Mutta tämähän on tietysti ihan mielipideasia eikä nyt varsinaisesti vaikuta mihinkään. Osassa luukuista on kuviona jalokiviä ja osassa kynsilakkasävyjä, mutta nämä eivät ole mitenkään järjestyksessä eli luukusta ei voi päätellä mikä sävy sisältä löytyy. Kokonaisuudessaan kalenteri on mielestäni todella kaunis.
Ennen avaamista tiedossani oli, että sisältä löytyy 25 minikokoista tuotetta, jotka ovat jokainen kooltaan 3,75 ml. Tämähän on kieltämättä aika pieni kynsilakkakoko etenkin, kun OPI:n lakat ovat yleensä sen 15 ml. Tässä kalenterissa itseäni kuitenkin kiinnosti enemmän se, että pääsen testailemaan paljon eri sävyjä. Vaikka olen vuosien varrella ostanut jonkin verran OPI:n kynsilakkoja, niin sävyt, kokoelmat ja koostumukset ovat jääneet itselleni paljon vieraammiksi kuin esimerkiksi Essien lakat. Ja kyllähän näistäkin pulloista toki riittää useaan lakkauskertaan. Tämä kokoasia on kuitenkin hyvä tiedostaa ennen kuin kalenterin hankkii, jotteivat minipullot aiheuta pettymystä. Seuraavaksi voisin esitellä sisällön ja vähän omia mielipiteitäni tuotteista.


Luukut 1-6

 


 

1. Nail Envy Bubble Bath - hempeän vaaleanpunainen hoitolakka, joka vahvistaa kynsiä.

2. Alpine Snow - valkoinen kynsilakka. Aika perusvalinta kalenteriin.

3. Tickle My France-y - rusehtavan vaaleanpunainen nudelakka. En yleensä ostaisi tämän sävyistä lakkaa, mutta ehdottomasti kokeilen. Varmasti monelle mieluinen sävy.

4. Lincoln Park After Dark - lähes musta violetti lakka. Tämän meinasin kerran ostaa kun etsin mustaa kynsilakkaa, mutta googletettuani huomasin, että kyseessä onkin todella tumma violetti sävy. Lakka jäi kuitenkin kiinnostamaan, joten tätä testaan todella innoissani!

5. OPI Ink - kimaltava sinivioletti lakka. Todella kaunis sävy! Lumenella oli joskus todella kauan sitten aika samantyylinen lakka, joka oli suosikkini ja jota käytin useita pulloja

6. Rapidry Top Coat - pikakuivattava päällyslakka. Kiva valinta kalenteriin.


Luukut 7-12

 


 

7. Big Apple Red - aika peruspunainen lakka. Kaunis sävy ja tulee varmasti pikkujoulukaudella käyttöön.

8. Strawberry Margarita - kirkkaan pinkki kynsilakka, joka näyttää todella kauniilta.

9. Don't Bossa Nova Me Around - harmahtavan vaaleanpunainen. Tämä ei näytä kovinkaan kiinnostavalta. Täytyy katsoa kokeilenko vai annanko eteenpäin.

10. Cajun Shrimp - oranssihtava punainen. Näyttää kauniilta ja kesäiseltä sävyltä.

11. Worth A Pretty Penne - kimaltava vaaleanpunertavan kuparinen sävy. Todella kaunis sävy ja sopii varmasti loistavasti juhlakauteen.

12. Gelato On My Mind - viileän vaaleansininen sävy. Tällä saa varmasti aikaiseksi todella kauniit ja talviset kynnet.


Luukut 13-18

 


 

13. Start to Finish - monitoimituote, jota voi käyttää niin aluslakkana, päällyslakkana kuin kynnenvahvistajanakin. Olen käyttänyt Essieltä vastaavaa tuotetta, joka ei toiminut lainkaan päällylakkana, joten kiva päästä vertailemaan tuotteita. En normaalisti ostaisi tätä.

14. Go Big or Go Chrome - joulukokoelmasta metallinen hopea. Tämä on niin kaunis! Ehdin tilaamaan tätä jo täysikokoisen pullon Inifinite Shine -versiona ennen tämän kalenterin ostamista.

15. The Pearl of Your Dreams - joulukokoelmasta kimaltava vaaleansininen lakka. Myös tätä ostin Infininite Shine -versiona jo pullon, mutta en ole ehtinyt testaamaan. Tällä ja aiemmin tulleella Gelato On My Mind -sävyllä saisi varmasti todella upeat jääkuningatar-kynnet aikaiseksi.

16. Tealing Festive - joulukokoelmasta kimaltava sinivihreä lakka. Tämä näyttää upealta!

17. Decked to The Pines - joulukokoelmasta metallinen vaaleanvihreä. Tätä omistan jo täysikokoisen pullon ja sävy on mielestäni todella kaunis.

18. Rhinestone Red-y - joulukokoelmasta kimaltava punainen lakka. Tämä sopii loistavasti jouluun! Kaunis ja juhlava.


Luukut 19-25

 


 

19. Feelin' Berry Glam - joulukokoelmasta marjaisa violetti sävy. Kaunis sävy, joka taitaa olla joulukokoelmasta ainut sävy, joka ei ole kimaltava, glitterinen tai metallinen. Tämä pääsee ehdottomasti käyttöön.

20. Charmed, I'm Sure - joulukokoelmasta kimaltava fuksia. Jos ei huomioda sävyjä, jotka jo omistan, niin tämä saattaa olla koko kalenterista suosikkini. Todella kaunis! Tätä täytyy päästä testaamaan pikimmiten!

21. Pink, Bling, And Be Merry - joulukokoelmasta kimaltava pinkki. Myöskin todella kaunis sävy. Juuri sellainen sävy, jota usein ostan.

22. Merry & Ice - joulukokoelmasta kimaltava vaaleanpunainen. Näyttää aika vaalealta, mutta voi olla kynsillä todella kaunis. Ei suosikkini, mutta testataan.

23. Snow Holding Back - joulukokoelmasta kimaltava valkoinen. Tämä muistuttaa lunta :) Näyttää läpikuultavalta, joten voisi olla tosi kaunis myös jonkun värillisen lakan päällä.

24. Sleigh Bells Bling - joulukokoelmasta metallinen kulta. Kaunis ja juhlava. Sopii hyvin juhlakauteen ja etenkin uuden vuoden juhlintoihin!

25. Bring Out The Big Gems - joulukokoelmasta kimaltava ruskeanpunainen lakka. Tämä ei ole omasta mielestäni kovin kaunis sävy ainakaan kuvissa enkä tiedä testaanko vai annanko eteenpäin. 


Kokonaisuutena kalenterin sisältö oli mielestäni todella kiva ja monipuolinen. Todella suuri plussa siitä, että sisältä löytyi niin monta joulukokoelman tuotetta! Itsehän rakastan kaikkea kimaltavaa ja olenkin ihastellut joulukokoelmaa miettien, että mitkä sävyt haluan kaikkein eniten itselleni. Muutaman sävyn tosiaan jo ostin, mutta kiva päästä nyt testaamaan myös muita :) Lisäksi kolmesta ostamastani lakoista kaksi oli Infinite Shine -koostumuksella, joten mielenkiinnolla testaan myös, että onko koostumusten välillä jotain eroja. Viidestätoista joulukokoelman tuotteesta kalenterista löytyi 12 ja jostakin syystä ainoastaan kokoelman glitterlakat oli jätetty pois. Olisikohan niiden kohdalla ollut jokin ongelma näiden minipullojen kanssa..? Ehkä hieman tylsää tosin joulukalenterina mietittynä, että kaikki joulukokoelman tuotteet oli jätetty kalenterin loppupäähän. Niistä kun löytyi todella kivoja sävyjä niin pikkujouluihin kuin joulun viettoonkin. Lisäksi muuten pakko mainita isoksi miinukseksi se, että pulloissa ei ollut lainkaan sävyjen nimiä! Sävyt löytyvät ainoastaan kalenteriluukuista, joten myöhemmin käytettäessä tämä voi aiheuttaa vähän ongelmia, jos vaikka ihastuukin johonkin sävyyn eikä sävyä enää muista.
Mielestäni oli kiva, että mukana oli niin vanhempia OPI:n lakkoja kuin näitä uusia joulukokoelman tuotteitakin. Erityisesti tykkäsin siitä, että mukana oli näin paljon värilakkoja ja sävyt olivat myös monipuolisia. Pakkauksessa ei ollut mitään tilpehööriä kuten kynsiviiloja tai joulukoristeita, kuten monissa kalenterissa ainakin jokunen vuosi sitten oli. Kokonaisuus oli tosi hyvä! Kuten jo aiemmin mainitsin, niin pullojen koko oli 3,75 ml eli ei mitään kovin suuria. Alla olevassa kuvassa näkyy tällainen minilakka tavallisen pullon vieressä. Näistä kyllä riittää käytettävää pidemmäksikin aikaa, etenkin kun sävyjä on näin paljon. Olisi kuitenkin ehkä ollut kiva, jos mukana olisi ollut vaikka yksi täysikokoinen tuote. Mutta se olisi tietty nostanut hintaa.
Kalenteri sopii mielestäni parhaiten henkilöille, jotka haluavat testata monia uusia sävyjä tai ylipäätään tutustua OPI:n lakkoihin. Lisäksi tämä on varmasti hyvä sellaisille, jotka eivät lakkaa kynsiään kovin usein eivätkä viitsi sen vuoksi ostaa useaa täysikokoista tuotetta. Sävyvalikoima oli aika monipuolinen ja mukana oli myös kirkkaita sävyjä, joten hillityistä nudekynsistä pitäville tämä ei ehkä ole se paras vaihtoehto.


Kalenterilla on hintaa ostopaikasta riippuen noin 50-60 euroa, mikä on omasta mielestäni vähän liikaa pullojen kokoon nähden. Ostin omani Lykolta hintaan 32,50 euroa, minkä koin hyväksi diiliksi. Tällä hetkellä kalenteri näyttää tosin olevan heidän varastosta loppu. Mutta tarjouksia näkyy varmasti monissa muissakin kaupoissa etenkin nyt Black Friday-Cyber Monday -kampanjoiden aikana ja luonnollisesti myös lähestyvän joulukuun vuoksi.12 kommenttia

 1. Sait kalenterin todellisen hyvään hintaan :) Ihanaa, että pääsit tänne myös kirjoittamaan pitkästä aikaa <3 Mä olen välillä ostanut OPI:n 4 lakan lahjapakkauksia, missä ne on just näissä mini-ko'issa. Olen ostanut viimevuonna Ciate Londonin joululakka kalenterin. Siinä tuli 22 kpl 5ml lakkoja, yksi täysikokoinen ja yksi primeri. Se oli hyvä :) Niissä kuin näissä on se ongelma, että siveltimet on pyöreän muotoiset ja mielestäni ei ole niin kiva levittää kynnelle. Tykkään erityisesti vaikka täysikokoisen Essien siveltimestä, ne on latteita.
  Kalenterissa kyllä upeat sävyt, hienoa, että Joulu teeman tuotteitakin löytyi vaikkei glitterisiä. Mielestäni esim TBS:n kalentereista puuttuu juuri ne kausituotteet, mielestäni niitä pitäisi löytyä joulukalentereista. Joten ne on siinä mielessä hieman tylsiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essien siveltimet ovat kyllä tosi hyviä :) Näissä OPI:n minilakoissa oli ihan hyvät siveltimet mun mielestä, mutta häviävät kyllä selkeästi esim. Essien minilakoille käytettävyydessä. Mä tykkään kans että on kausituotteita mukana ja pari kertaa kun on The Body Shopin kalenteri ollut, niin juuri niitä kausituotteita olen itsekin niihin kaivannut. Tuo Ciaten kalenteri kuulostaa myös tosi hyvältä!

   Poista
 2. Oi miten kiva yllätys oli nähdä, että sulta oli tullut postaus! Tosi kivoja sävyjä tossa kalenterissa, tosin omaan makuun tässä olisi ehkä vähän liikaa noita tummia sävyjä, kun omat lakat koostuu tällä hetkellä lähinnä nudeista ja vaaleanpunaisista :D Hyvä kattaus kuitenkin sävyjä, vaikka koot tosiaan on vähän pieniä. Tohon sun saamaan reilun 30 euron hintaan tää on kuitenkin tosi hyvä!

  Toivottavasti innostut jatkossakin postailemaan, sun juttuja on ollut ikävä :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista ♥ Mulla on ollut myös ikävä takaisin blogimaailmaan, vaikka myös tauko teki hyvää. Yritän nyt kuitenkin pikkuhiljaa palailla :)

   Mä olen aina tykännyt kirkkaista, tummista ja vähän erikoisemmistakin lakoista ja nudet tuntuvat itselleni taas vähän vierailta :D

   Poista
 3. Kiva lukea uutta täällä! Mulle nämä olis ihan sopivan kokoisia. En oikein saa käytettyä lakkoja ikinä loppuun asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä pienemmät koot ovat kyllä siitä hyviä, että nämä saa kulutettua loppuun :) Mä en kans muista, että milloin viimeksi olisin saanut täysikokoisen lakan kulutettua loppuun, etenkin kun monet lakkapullot ovat nykyään niin isojakin.

   Poista
 4. Sinun kirjoituksia on ollut todella ikävä, tämä kun on mun lempiblogeja <3 Ihanaa nähdä täällä uusi postaus! OPI kynsilakkakalenteri olis ollut mun juttu, monta ihanaa sävyä ja tykkään kun on joulukokoelman lakkoja. Todella hyvään hintaan ostit! Kannattaa testata tuo Don`t Bossa Nova ja Tickle My France, ne on todella kivoja sävyjä, mun suosikkeja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva huomata näistä kommenteista, että täällä on vielä lukijoita jäljellä ♥ Kieltämättä vähän jännitti palata tänne, mutta ihana kuulla, että edelleen jutut kiinnostaa :)

   Mun mielestä oli myös tosi kiva, että joulukokoelma oli otettu näin hyvin mukaan kalenteriin! Täytyy laittaa nuo sävyt muistiin, että testaan heti "juhlakynsikauden" jälkeen :) Mulle tuollaiset vaaleammat ja nudemmat lakat ovat vähän vieraita, mutta annan kyllä mahdollisuuden :)

   Poista
 5. Mä niin tykkäisin noista minikokoisista pulloista, mut tän kalenterin sävymaailma on jotenkin niin viileä ja monotoninen että jäi hankkimatta :|

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, etteivät sävyt olleet mieleesi. Näissä kalentereissa on toki se ongelma aina, ettei sävymaailma osu kaikille sopivaksi. Toivottavasti ensi vuonna olisi vähän erilaisia sävyjä tarjolla :)

   Poista
 6. Miekin ostin tämän kalenterin ja tykkään kyllä siitä, että on kausikokoelman lakkoja pistetty kalenteriin (niin oli myös viime vuonna!) eikä vaan niitä peruslakkoja, kuten juurikin esim. OPI Ink, Alpine Snow jne. jotka on olleet mukana jo iäisyyden muutenkin :'D

  Itsekään en täyttä hintaa maksanut, ehkä juurikin siinä 30 € kieppeilllä tämä kalenteri lunastaa sen mistä on maksanutkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon 30 euron hintaluokkaan tää on mun mielestä tosi kiva :) Pääsee testaamaan monia eri sävyjä muutaman täysikokoisen lakan hinnalla. Tuntuu että joissain kalentereissa pyörii joka vuosi samat tuotteet ja se on kyllä vähän tylsää :/

   Poista