Kuukauden tuoku - Escada Summer Festival EdT

*mainoslinkit merkitty tähdellä. 

 

Escadan ihanat kausituoksut ovat toisille joka vuotinen hankinta ja uuden kesätuoksun ostamisesta on tullut jo jonkinmoinen perinne. Itse en ole tähän ryhmään ainakaan toistaiseksi kuulunut, sillä hankin ensimmäiset kausituoksuni vasta tänä vuonna. Ihastuin vuoden 2021 Summer Festival -tuoksuun kovasti ja pian esittelenkin sitä hieman tarkemmin. Itse asiassa tämän kanssa samanaikaisesti päädyin hankkimaan myös parin vuoden takaisen Miami Blossom -tuoksun, johon ihastuin jo sen lanseerausvuonna kovasti, mutta joka jäi sitten lopulta hankkimatta. Vaikka olenkin useampana vuonna näistä kesätuoksuista pitänyt, niin jostain syystä niitä ei ole tullut aiemmin hankittua. Näissä tuoksuissahan on se harmillinen puoli, että joka vuosi tuoksuja valmistetaan vain rajoitettu erä myyntiin kyseiselle vuodelle ja sen jälkeen niitä on haastava mistään löytää. Joihinkin kauppoihin saattaa jäädä vanhempiakin pulloja vielä pyörimään ja sitä kautta itsekin tuon vanhemman Miami Blossomin onnistuin vielä saamaan. Sen myötä tosin opin sen, että ostopäätöstä ei kannata jäädä liian pitkäksi aikaa miettimään :D

 


Summer Festivalin tuoksunuotit:

Latvatuoksu: Kirsikankukka, jää

Sydäntuoksu: Vihreä mandariini, jasmiini

Pohjatuoksu: Santelipuu


Escadan kausituoksut ovat yleisesti ottaen aina makeita tai makeahkoja tuoksuja, joista löytyy hedelmiä ja kevyitä kukkaistuoksuja. Tuoksut ovat myös mielestäni aika nuorekkaita, vaikka soveltuvatkin toki ihan kaikenikäisille. Myös tämä Summer Festival noudattaa aika lailla samaa Escadan kesätuoksukaavaa. Tuoksu on kepeä, makea, pirskahteleva ja sopii täydellisesti kesäpäiviin. Tämä ei ole mielestäni kuitenkaan ylimakea tuoksu ja sydäntuoksussa oleva vihreä mandariini tuo tuoksuun kivaa raikkautta. Mandariini alkaa tosin puskemaan esiin jo melkein heti suihkautuksen jälkeen, mikä on osaltaan vähän harmi, sillä latvatuoksu jää sen vuoksi ainakin itselläni hieman mysteeriksi. Kirsikankukka + jää kuulostaa kombona hyvinkin mielenkiintoiselta, mutta itse en ainakaan sitä jäätä tästä haista. En tosin ole aivan varma, että mitä tuoksumaailmassa jäällä tarkoitetaan, mutta itse mieltäisin sen sellaiseksi raikkaaksi tuoksuksi. Kaikkein hallitsevin tuoksu Summer Festivalissa on mielestäni tuo mandariini ja kokonaisuutena tuoksu on aika sitrushedelmäinen pienellä kukkaisvivahteella. Tuoksu kestää iholla muutamien tuntien ajan ja vastaa kestoltaan mielestäni ihan hyvin keskimääräistä Eau de Toiletten kestoa. Summer Festival on pakattu hyvin yksinkertaiseen pinkkisävyiseen pulloon, jossa on kyljessä brändin ja tuoksun nimi sekä huulet. Pakkaus on muotoilultaan samanlainen kuin viime vuosina julkaistut pullot ja itse pidän tästä yksinkertaisesta designista kovasti. Lisäksi pullo istuu hyvin käteen. Tuoksu on mielestäni todella kiva ja löytää varmastikin tiensä monen Escadan kesätuoksuista yleensä pitävän kokoelmiin. Lisäksi tähän kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa, jos yhtään tykkää sitrustuoksuista! Summer Festival -tuoksua on myynnissä 30 ml, 50 ml ja 100 ml pakkauksissa ja hintaa sillä on noin 35-70 euroa pakkauskoosta riippuen. Tuoksua löytyy esimerkiksi *Eleveniltä, *Kicksiltä ja *Hajuvesi.fi -verkkokaupasta.


Keräilettekö te Escadan kesätuoksuja? :)

4 kommenttia

 1. Miten voi hävettää myöntää, ettei mulla ole yhtään Escadan tuoksua :D Pitäisi kyllä joskus näitä tuoksutella liikkeissä ja oikeasti hankkia vastaava itsellenikin! Kunhan kaksi hajuvettä vielä loppuu, niin voin ostaa jonkun mun kokoelmaani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli aina kans vähän sellainen ulkopuolinen olo, kun muut hehkuttivat Escadan tuoksuja, enkä itse omistanut yhtäkään :D Escadan tuoksut ovat kyllä loistavia, jos tykkää makeista tuoksuista :)

   Poista
 2. Tää on ihana<3 Ei tosin yllä ihan Escadan parhaimpien tuoksujen tasolle, mutta kaikki tällaiset kepeät tuoksut on aina mun mieleen, joten Escadat on sen puoleen itselle aina varmoja valintoja :) Oon nyt ehkä viitisen vuotta ostanut tai saanut näitä lahjaksi ja muutamia vanhempiakin tuoksuja oon onnistunut bongaamaan. Nää ei petä koskaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä ihanan kepeä ja sellainen miellyttävä tuoksu, joka muistuttaa kesästä vielä pitkään kesän jälkeenkin :) Oi, tuollainen kesätuoksujen hankkiminen on kyllä ihana tapa :) Kiva varmasti myös aina odottaa, että minkälainen tuoksu sieltä seuraavana vuonna tulee :)

   Poista