Kuukauden tuoksu - Lancôme Idôle

 *Mainoslinkit merkitty tähdellä.

 

Esittelin viime kuussa Lancômen ihanan La Nuit Trésor Nude -tuoksun ja tänään olisi esittelyvuorossa toinen Lancôme -suosikkini! Tuoksu on nimeltään Idôle ja se on julkaistu vuonna 2019 eli suht uudesta tuoksusta on tälläkin kertaa kyse. Kerroinkin jo viimeksi, että en ole koskaan ollut ihan hirveän suuri Lancôme -tuoksujen fani, mutta sekä tämä Idôle että viime kuussa esitelty La Nuit Trésor Nude kuuluvat kaikkien aikojen suosikkituoksujeni joukkoon! Molemmat myös edustavat uudempia Lancôme -tuoksuja, joten saattaa olla, että löydän brändiltä jatkossakin mieluisia tuoksuja :)Idôle:n pullo on mielestäni samanaikaisesti sekä upea että kamala :D Pullo on aivan äärimmäisen ohut ja kapea, minkä vuoksi pelkään aina rikkovani sen vahingossa. Mutta samalla siinä on upeaa herkkyyttä ja kieltämättä se näyttää kauniilta myös kädessä. Itse säilytän pulloa pakkauksessaan, sillä muutoin se pitäisi laittaa makaamaan ja se veisi hajuvesilaatikossani näin ollen aika paljon tilaa. Pullolle on myös myynnissä ainakin pari erilaista suojakoteloa, jotka on tarkoitettu suojaamaan tätä herkkää ja ohutta lasipulloa. Sanon kuitenkin ihan suoraan, että itse en halua ostaa mitään erillistä lähes 20 euroa maksavaa koteloa hajuvedelle, joka jo itsessään maksaa yli 80 euroa. Vaikka pullo onkin mielestäni todella kaunis, niin tuntuu vähän hassulta, että pullo valmistetaan todella ohuesta lasista ja sitten myydään oheistuotteena suojakoteloa sille. Mutta, tämä on vain minun mielipiteeni asiasta :)Idôle -tuoksun ovat luoneet kolme naista eri puolilta maailmaan ja he ovat jokainen tuoneet oman osansa kokonaisuuteen. Idôle on mielestäni samanaikaisesti sekä klassinen että moderni. Siinä on jotain hyvin klassista Lancômea, mutta tuoksu on silti jotenkin tuore. Tämä löytää varmasti tiensä niin nuorempien kuin hieman varttuneempienkin käyttäjien suosioon :) Idôlen tuoksunuoteista löytyy seuraavaa:


Latvatuoksu: Bergamotti, päärynä

Sydäntuoksu: Ruusu, jasmiini

Pohjatuoksu: Myski, vanilja


Tuoksu avautuu hieman sitruksisena, mutta päärynää tai muuta hedelmäisyyttä en tunnista. Latvatuoksussa on myös sellaista ikään kuin pippurista voimakkuutta, joka katoaa kuitenkin nopeasti. Sydäntuoksusta löytyvä ruusu on tässä mielestäni hyvin miellyttävä ja tuore. Ruusu on itselleni sellainen hit or miss -tuoksu, mutta tässä tuoksussa se on todella hyvä eikä yhtään tunkkainen. Myös jasmiini on sydäntuoksussa aivan ihana tuoden tuoksuun kauniin ja raikkaan vivahteen. Kestoltaan sydäntuoksu on mielestäni aika keskivertoinen pysyen iholla muutaman tunnin ajan ennen kuin alkaa laimentumaan. Pohjatuoksusta löytyvät myski ja vanilja, jotka jättävät iholle lämpimähkön ja puhtaan tuoksun. Muutoinkin tuoksussa on sellaista miellyttävää puhtautta ja hienostuneisuutta. Tuoksu on alussa yllättävänkin voimakas, mutta tasoittuu nopeasti ja sopii sen vuoksi hyvin päiväkäyttöön. Tuoksu on samanaikaisesti vahva ja herkkä, naisellinen, itsevarma ja romanttinen. Tuoksu sopii niin arkeen kuin juhlaankin ja aivan erityisesti näkisin tämän häihin ja muihin romanttisiin tilaisuuksiin sopivaksi.

 


Lancômen Idôle -tuoksua on myynnissä 25, 50, 75 ja 100 ml kokoisissa pakkauksissa ja itselläni on 50 ml pullo. Esimerkiksi *Kicksissä hinta vaihtelee 53 - 112,50 euron välillä pakkauskoosta riippuen. *Lykolla hintaa on 52,50 - 107,50 euroa.


Onko tämä Idôle teille tuttu? :)

8 kommenttia

 1. Onpa erikoinen pullo. Tuntuu vähän turhalta haihatukselta ostaa erikseen suojakotelo hajuvedelle, ymmärrän hyvin mitä ajat tuossa takaa kun itsellesi et ole tuota samaa ostanut :) Tämä tuoksuna ei kuullosta minulle niin mieluiselta, sillä tämä ei ole niin raikkaan tuoksuinen mitä ilmeisimmin vaan on vähän pehmeämpi ja syvempi tuoksultaan, taitaa olla yleistä Lancomelle mitä muistaa kun näitä on tuoksutellut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lancomella on ollut sellainen tietty tyyli heidän tuoksuissaan, josta en ole oikein pitänyt. Vaikka tässäkin on jotain sellaista klassista, niin tämä on kuitenkin erilainen moniin muihin heidän tuoksuihinsa verrattuna :) Kannattaa kuitenkin tuoksutella, jos tulee vaikka jossain kaupassa vastaan joskus :)

   Poista
 2. Oho, onpa tosiaan vähän omituinen pullo! Ei ehkä muutenkaan mun silmiäni hivelevä ja toi ohut malli näyttää todella epäkäytännölliseltä just säilytyksen kannalta. En nimittäin myöskään maksaisi enää erillisestä kotelosta :D Tuoksu itsessään kuulostaa kuitenkin hyvältä, ruusu ehkä vähän mietityttää, mutta sekin kyllä toimii joissain tuoksuissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on jotenkin tosi kauniin näköinen kädessä, kun ohuen lasin läpi neste näyttää olevan melkein kuin iholla, mutta loppujen lopuksi pulloa tulee niin harvoin pideltyä ja ihailtua kädessä, että käytännöllisyys olisi itsellenikin tärkeämpää :D Itsellenikin ruusu on usein tuoksuissa sellainen, joka vähän epäilyttää, mutta tässä tuoksussa se on mielestäni todella miellyttävä :)

   Poista
 3. Hassu pullo, todella ohut ja en minäkään raaskisi erikseen säilytyskoteloa hajuvedelle ostaa. Mutta tuoksu vaikuttaa hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksu on kyllä mitä ihanin :) Harmillisesti tuo pullo karkottaa varmasti osan mahdollisista ostajista, kun se tuo omat haasteensa säilytykseen ja käyttöön :/

   Poista
 4. Miulle tuli itse asiassa tästä näyte Kicksin tilauksen yhteydessä :D Juuri äsken suihkautin ja on yllättävän hyvä tuoksu (en kyllä täysikokoista ostaisi), itse olen myskin suuri ystävä tuoksuissa ja sellaisia tuoksuja yleensä tulee ostettuakin.

  Kauppa se on joka kannattaa, kun tehdään tarkoituksella ohuesta lasista ja lanseerataan suojakotelo, tarkoituksena saada tietty lisämyyntiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä tosi kiva tuoksu ja sellainen, joka varmasti sopii myös monelle :)

   Hajuvesipulloilla harvoin on vastaavaa lisämyyntiä näkynyt, mutta sitähän tällä varmaankin haetaan :D Vaikka tuo kaunis onkin, niin olisin itse arvostanut enemmän käytännöllisyyttä. No, on tuo nyt toistaiseksi säilynyt ihan hyvin ja ehjänä ilmankin koteloa :)

   Poista