Meikkimuijan Kosmetiikkaboksi

Viime vuoden joulukuussa julkaistiin Meikkimuijan Meikkiboksi, jonka sisällöstä tykkäsin todella paljon ja senpä vuoksi päätin hankkia itselleni myös tämän tällä viikolla julkaistun kakkosboksin. Boksi myytiin tälläkin kertaa aika nopeasti loppuun ja hieman itsekin jännitin, että miten mahtaa oston kanssa käydä. Mutta nopeat sormet palkittiin ja nyt boksi on tässä käsissäni, joten eiköhän vilkaista mitä kivaa sisältä tällä kertaa löytyikään :)Boksilla oli hintaa 49,90 euroa ja sen arvon luvataan olevan huikeat 138,95 euroa! Boksin kerrottiin etukäteen sisältävän seitsemän täysikokoista tuotetta, joista kaksi on ihonhoitotuotteita. Ensimmäinen boksihan sisälsi vain meikkituotteita ja -tarvikkeita ja vaikka siitä pidinkin todella paljon, niin mielestäni nämä ihonhoitotuotteet toivat kivan lisän tähän sisältöön. Etenkin kun näistä toinen paljastettiin jo ennakkoon ja kyseessähän sattui olemaan yksi kaikkien aikojen suosikkituotteistani! Käydään seuraavaksi tuotteet läpi yksitellen ja kerron sitten lopussa vielä mielipiteeni boksista ja kokonaisuudesta.1. Huxley Toner; Extract It -kasvovesi

(31,90e)


Tämä tuote oli se, joka paljastettiin sisällöstä jo etukäteen. Tämä kasvovesi on minulle jo ennestään tuttu, sillä olen käyttänyt tätä jo useamman pullon verran. Viimeisin pullo itseasiassa loppui parisen viikkoa sitten, joten tämä osui oikein hyvään saumaan :D Tämä kasvovesi on todella kosteuttavaa ja imeytyy iholle hyvin. Kasvovesi tuntuu monelle olevan edelleen se tuote, johon ei niin panosteta tai joka jopa skipataan täysin, mutta itselleni kasvovesi taas on yksi ihonhoidon kulmakivistä. Tästä olen innoissani!2. G Beauty Lab Brow Soap + kulmaharja -setti

(19,90e)


Tästä kulmien muotoiluun tarkoitetusta tuotteesta olen kuullut paljon kehuja! Minulla on tosin niin paljon kulmatuotteita tällä hetkellä odottamassa käyttöä, etten viitsi tätä ihan heti avata testiin. Laminoidut kulmat ovat olleet jo jonkin aikaa trendinä, mutta itselleni kyseinen tyyli ei tuntunut sopivan yhtään. Mutta tämä toimii varmasti myös ihan muutenkin kulmien muotoiluun, joten mielenkiinnolla kyllä testaan :)3. Wet n' Wild Mega Last High Shine -huulipuna

(4,95e)


Bokseissa oli jaossa ilmeisesti kolmessa eri sävyssä Wet n' Wildin kiiltopunia ja itselleni osui roosansävyinen Rosé and Slay. Sävy näyttää mielestäni todella kauniilta :) Huulipunia ei ole ihan hirveästi tullut viime aikoina käytettyä, kun jotenkaan en osaa niitä esimerkiksi kotona ollessa käyttää ja kaikkialle muualle mentäessä täytyy kuitenkin olla kasvomaski. Mutta elättelen toiveita, että pian pääsisi taas näitäkin käyttämään enemmän :) Sävy näyttää tosi nätiltä ja nopeasti testailtuna puna tuntuu myös mukavalta huulilla.
4. Boho Highlighter 'Stardust'

(18,50e)


Olen testannut Boholta vasta muutamia tuotteita, joten kiva päästä testaamaan lisää! Boksista löytyi upea kultaan taittava highlighter, jonka sävy näyttää tosi kauniilta :) Tykkään kovasti highlightereista, joten myös tämä oli mielestäni todella kiva lisä boksiin. Olen viime aikoina suosinut vähän luonnollisempia highlightereita sävyllisten glitterpommien sijaan, joten tämä oli mulle erittäin mieluisa.

 


 

5. Luxie 512 Small Contour Brush -sivellin

(16,90e)

 

Luxien siveltimet ovat todella hyviä! Tämä on tarkoitettu varjostusten tekemiseen, mutta itse näkisin tämän todella hyvänä siveltimenä highlighterille ja siihen tarkoitukseen tämä tulee itselläni pääsemään. Pehmeä karva ja tukevan oloinen varsi.6. Dashing Diva kynsitarrat

(9,90e)


Näitä olen halunnut testata jo pitkään! Mulla oli joskus varmaan 7-8 vuotta sitten joltain toiselta merkiltä vähän vastaavia ja tykkäsin siitä, kuinka niiden avulla sai huolitellut kynnet nopeasti. Muistaakseni niiden kanssa piti kuitenkin käyttää jotain päällyslakkaa kiinnittämiseen, mutta näiden kanssa sellaista ei tarvita. Tarrat vain liimataan kynsien päälle ja viilataan päistä sopiviksi. Nämä kuulostavat todella kiinnostavilta! Nämä ovat mun mielestä kuitenkin vähän hintavia ja siitä syystä en ole aiemmin tullut näitä hankkineeksi, vaikka olenkin halunnut testata. Onkin tosi kiva päästä näitä tämän boksin kautta nyt testaamaan :)7. Zuii Organic Gradual Self Tan Face Lotion -päivettävä kasvovoide

(36,90e)

 

Tämä päivettävä kasvovoide oli boksin toinen ihonhoitotuote ja itseasiassa myös boksin arvokkain tuote. Tämä on tosiaan hoitava kasvovoide, joka tuo samalla asteittaista päivetystä iholle. Mä olen vähän arastellut kaikenlaisten itseruskettavien käyttöä, koska olen aina onnistunut saamaan omituisia rajoja ja länttejä aikaiseksi :D Mutta tällaiset asteittain toimivat tuotteet ovat kuitenkin yleensä olleet mun mieleen, kunhan se toiminta on oikeasti asteittaista. Vähän jännitän tämän testaamista, mutta samalla odotan sitä myös suurella mielenkiinnolla :)Sellainen oli boksin sisältö kokonaisuudessaan! 7 täysikokoista tuotetta hintaan 49,90e on mielestäni aivan loistava diili etenkin, kun sisältä löytyi oikeasti mielenkiintoisia ja laadukkaita tuotteita. Boksin teemana oli "Kaunis kevät" ja mielestäni teema näkyi boksissa tosi kivasti :) Kokonaisuus oli hyvin harkittu jälleen kerran ja samalla myös monipuolinen. Kaikki boksin tuotteet tulevat jäämään omaan käyttööni ja suurimman osan saan avata heti testiin :) Ainoastaan kulmatuote jää odottamaan myöhempää ajankohtaa, sillä minulla on nyt parikin kulmageeliä auki ja niiden säilyvyysaika avattuna on niin huono, että haluan käyttää ne pois ennen kuin ne menevät huonoiksi. Pidin tässä boksissa myös siitä, että mukaan oli laitettu ihonhoitotuotteita. Vaikka usein kauneusbokseissa kaipaankin juuri niitä meikkejä, niin nämä molemmat ihonhoitotuotteet sopivat kokonaisuuteen todella hyvin ja olivat mielestäni jopa boksin parhaimmistoa. Suosikkituotetta on näiden joukosta aivan mahdotonta valita, sillä tuotteiden taso oli niin kova! Vaikka pidinkin aiemmin julkaistusta Meikkimuijan Meikkiboksista kovasti, niin kyllä tämä kakkosboksi oli mielestäni vielä parempi :)


Tilasitteko te tätä? Entä mitä piditte sisällöstä? :)


13 kommenttia

 1. En itse tilannut boksia, mutta jos olisin, niin oisin kyllä ollut tyytyväinen. Omalla kohdalla vain kynsitarrat ois olleet huti. Tuntuu, että tässä oli mietitty kokonaisuutta huolella ja arvostan sitä, että tuotteet olivat täysikokoisia matkakokojen ja näytteiden sijasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä tosi hienoa, kuinka sekä tähän että siihen ekaan boksiin on saatu kaikki tuotteet täysikokoisina :)

   Poista
 2. En itse tilannut, mutta kokonaisuus on tässä kyllä taas tosi hyvä ja selkeesti ajatuksella mietitty! Mulle itselleni ehkä henk.koht tässä sisällössä ei olisi niin hirveästi ollut mitään aivan uutta, mikä olisi myös kiinnostanut tosi paljon. Kulmasaippua ja kynsitarrat varmaan olisivat jääneet käyttämättä ja noita Luxien hyvinkin samanlaisia siveltimiä löytyy jo vissiin neljä kappaletta, mutta esim. Huxleyn Toner taas on ihan superhyvää ja sitä pitää aina löytä varastoista<3 :D Onnistunut sisältö, muttei kuitenkaan niin haitannut, etten itselleni tätä saanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokonaisuus on kyllä tosi kiva :) Näiden boksien eteen on selkeästi tehty paljon työtä ja suunnittelua.

   Huxleyn Toner on kyllä niin loistava tuote <3 Oon jotenkin niin iloinen siitä, että se oli mukana tässä boksissa, kun tän myötä niin moni pääsee sitä testaamaan :D

   Poista
 3. Jos arvostellaan tämä ei-kosmetiikkabloggaajana niin hyvä sisältö! 50 e on kerrallaan kova sijoitus ylläriboxista mutta tähän sisältöön ei kyllä pety, ja rahoilleen saa vastinetta. Tosi monia mielenkiintoisia tuotteita eri kategorioista.

  Bloggaajan näkökulmasta mulla on noista useampi tuote jo ja esim. kynsitarrat eivät kiinnosta koska ei ne toimi huonokuntoisilla kynsillä ja esim. kulmasaippuat ei ole mun juttu. En siis hankkinut boxia koska viime boxissakin oli monta hutia. Mutta ei tarkoita että boxi olisi huono, päinvastoin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Oisin ollu tosi pettynyt eikä tää boxi ois antanut mitään uutta. Mutta niinku sanoit niin jollekin toiselle varmasti aivan huippu sisältö hyvään hintaan :)

   Poista
  2. Mulle tässä oli vain yksi tuttu tuote, joka sekin sattui vielä olemaan yksi suosikkituotteistani, joten koin saaneeni rahoilleni ihan kunnolla vastinetta :) Tässä on kyllä tosi monta sellaista tuotetta, jotka ovat monien eri bloggaajien julkaisuissa näkyneet, joten ymmärrän kyllä tuonkin, että tää olisi voinut olla myös pettymys. Vaikka sisältö olisi ollut kuinka hyvä tahansa, niin kyllä itsekin olisin varmasti ollut pettynyt, jos esimerkiksi suurin osa tuotteista olisi ollut jo ennestään itselleni tuttuja.

   Poista
 4. Boksi on mielestäni ihan hyvä, mutta kynsitarroista tai saippuakulmatuotteesta en kiljuisi onnessani. Zuii, Luxie ja Huxley näistä olisi eniten mieleeni :) Pidän myös nykyään noista neutraalimmista highlittereista enkä niistä suorastaan glitterpommeista, mulla on yksi semmonen irto-hailaitteri ja sitä jaksan kyllä käyttää aina välillä mutta lähtee pian roskiin kun ärsyttää se että on vähän just epäaidon näkönen eikä anna luonnollista hehkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi kulmasaippua oli mulle se heikoin tuote tällä kertaa, koska mulla on niin monta kulmatuotetta avattuna. Mutta varmasti moni on ilahtunut tuostakin tuotteesta kovasti ja ainakin ymmärtääkseni tuo G Beauty Labin kulmasaippua on muutenkin suosittu tuote :) Mä tykkään kans nykyään sellasista luonnollisemmista hehkutuotteista arkimeikissä, vaikka välillä esimerkiksi joihinkin juhliin mennessä onkin kiva laittaa esim. vaaleanpunaista tai vihreään taittavaa highlighteria :) Noille luonnollisemmille sävyille löytyy kuitenkin paljon enemmän käyttöä.

   Poista
 5. Oikein kiva boksi, vaikka itse en myöskään kulmatuotetta tai kynsitarroja tarvitsisi mutta Huxleyn, Bohon ja Zuiin tuotteet oikein hyviä! Mulla tuo Zuiin voide jokapäiväisessä käytössä parasta aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa mielenkiintoista huomata, että kuinka monessa kommentissa tuo kulmasaippua ja kynsitarrat ovat tulleet esille tuotteina, jotka eivät olisi ilahduttaneet :o Tuo kulmasaippua oli itsellenikin se heikoin lenkki tällä kertaa, mutta kynsitarroista olen innoissani :) Tosin monella on nykyään rakennekynnet, geelilakkaukset tai muut vastaavat, joten varmasti sekin vaikuttaa. Mä suunnittelin avaavani tuon Zuiin voiteen nyt kuun puolivälin tienoilla ja odotan kyllä innolla sen testausta! :)

   Poista
 6. Ehdottomasti hyvä boksi, mutta itselle olis ollut jo liikaa tuttuja tuotteita kun lähes kaikki omistan itse tai olen jo kokeillut. Mutta sisältö on kokonaisuutena hyvin mietitty ja loistavia tuotteitahan nämä on kaikki <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä oli kieltämättä paljon sellaisia tuotteita, jotka ovat eri blogeissa pyörineet. Itselleni vain yksi näistä oli tuttu tuote, joten tästä tuli paljon uutta testattavaa :) Kokonaisuus oli kyllä loistava!

   Poista