Kuukauden tuoksu - Lancôme La Nuit Trésor Nude EdT

 *Mainoslinkit merkitty tähdellä.

 

Tällä kertaa Kuukauden tuoksu -postaukseen esiteltäväksi päätyi kokoelmani uusin tuoksu, jonka olen nyt omistanut reilun parin kuukauden ajan. En ole kovinkaan suuri Lancôme -tuoksujen fani, sillä monissa heidän tuoksuissaan on jotain pistävää ja voimakasta, mistä en pidä. Vaikka olen vuosien saatossa tuoksutellut useampaakin heidän tuoksuaan, niin toistaiseksi vain kaksi tuoksua on päässyt suosiooni. Minulla taisi tosin joskus teininä olla heiltä jokin kiva tuoksu, mutten millään muista enää, että mikä tuoksu mahtoi olla kyseessä tai valmistetaanko sitä enää. Tämä toinen Lancôme -suosikkini tulee ensi kuussa esiteltäväksi, mutta nyt keskitytään tähän upeaan La Nuit Trésor Nude -tuoksuun!Tämän tuoksun pullo on yksi kokoelmani kauneimpia. Upea timantin muotoinen pullo on todellinen katseenvangitsija. Pullon kaulasta löytyy suloinen rusetti, mutta muutoin pulloa ei ole koristeltu mitenkään. Pullo ei tosiaan muotonsa vuoksi pysy varsinaisesti pystyssä, vaan makaa aina pöydällä sivuttain. Itse olen toistaiseksi säilyttänyt pulloa omassa pakkauksessaan. Vaikka pakkaus on todella kaunis, niin yhden miinuksen se saa: Pullosta ei saa niin tukevaa otetta kuin toivoisin. Minulla on tästä tuoksusta 50 ml versio, joten en tiedä sopisiko pienempi pullo sitten paremmin käteen. Tätä käytettäessä täytyy olla ekstravarovainen, ettei pullo vahingossa lipsahda käsistä.Olen omistanut tuoksun tosiaan reilun kahden kuukauden ajan ja siitä on nopeasti tullut yksi suosikeistani! Tässä on jotain sellaista, josta pidän aivan älyttömän paljon. La Nuit Trésor Nuden tuoksunuotit näyttävät seuraavanlaisilta:


Latvatuoksu: Bergamotti

Sydäntuoksu: Ruusu

Pohjatuoksu: Kookos ja vanilja


Tämä tuoksu tuntuu hieman erilaiselta tuoksunuottien suhteen, sillä sekä latvatuoksu että sydäntuoksu tuntuvat tulevan esiin heti alussa ja sitten katoavan todella nopeasti. Tuoksu avautuu hedelmäisellä kukkaistuoksulla, jossa on runsaasti makeutta ja sellaista pirskahtelevuutta. Vanilja ja kookos alkavat kuitenkin nopeasti tulemaan esille ja ne sitten pysyvätkin iholla ihan kunnolla. Tällä tuoksulla on nimittäin ainakin omalla ihollani todella hyvä kesto eau de toiletteksi ja tuoksun haistaa vielä monen tunnin jälkeenkin. Aluksi vaniljakookoksinen tuoksu on aika makea ja kermainen, mutta tuoksu pehmenee iholla jonkin verran ja tuoksu alkaa muistuttaa pehmeää leivosta. Tässä tuoksussa kookos on hyvin miellyttävässä muodossa ja vaikkei kookos suosikkeihin kuuluisikaan, niin tätä tuoksua kannattaa käydä testaamassa jos mahdollisuus tulee.Lancômen La Nuit Trésor Nude EdT on mielestäni hyvin miellyttävä ja herkullinen tuoksu, joka ei kuitenkaan ole ylimakea. Tuoksu sopii mielestäni parhaiten päivätuoksuksi ja tämä on juuri sellainen tuoksu, jota olisi ihana suihkauttaa aamusuihkun jälkeen. Tällä hetkellä tuoksu tuntuu sopivan hyvin kaikkiin vuoden aikoihin, mutta ehkä pienellä varauksella lähden testaamaan tätä kesällä kuumimpien helteiden aikaan, sillä en ole aivan varma kuinka tämä silloin toimii. Mutta esimerkiksi talveen ja kevääseen tämän olen kokenut sopivan aivan täydellisesti!

 

Tuoksua on saatavilla ainakin 30 ml ja 50 ml pakkauksissa ja hinta vaihtelee n. 39-77 euron välillä pullon koosta ja ostopaikasta riippuen. Tuoksua on saatavilla esimerkiksi *Kicksistä ja *Eleveniltä.Kuukauden tuoksuvinkki: Älä hiero aluetta, johon olet suihkauttanut hajuvettä, sillä hankaus saattaa aiheuttaa tuoksun muuttumista tai vaikuttaa sen kestoon iholla.

 

Mitä kokemuksia teillä on Lancômen tuoksuista? :)  Entä onko joku testannut juuri tätä tuoksua?

2 kommenttia

  1. Tuoksu kuullostaa ihanalta, pidän kookoksen ja vaniljan tuoksuista jos ne vain on hyvät! Pullo on myös erittäin nätti :) Lancomen tuoksuja en ole varmaan edes tullut tuoksuteltua juurikaan enää kaupoissa, mutta olenkin pari vuotta ollut kokonaan ostamatta uusia tuoksuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä inhosin joskus kookoksen tuoksua, mutta nykyään tykkään siitä kovasti :) Mä en ole myöskään ihan hirveästi kiinnittänyt viime vuosina Lancômen tuoksuihin huomiota, mutta näistä uudemmista tuoksuista olen nyt löytänyt pari mieluista :)

      Poista