Hourglass Vanish Flash Highlighting Stick -highlighterit

 *mainoslinkki merkitty tähdellä.

 

Hourglass oli minulle pitkään sellainen brändi, jota halusin ehdottomasti päästä testaamaan. Heidän ylellisyyttä huokuvia tuotteitaan on kehuttu todella paljon ja ne kuuluvat monen suosikkeihin. Ostin itse ensimmäisen Hourglassin tuotteen n. 1,5 vuotta sitten ja pitkän pohdinnan jälkeen päädyin valitsemaan ensimmäiseksi testituotteekseni Ambient Ligting Powder -viimeistelypuuterin, johon sitten ihastuinkin todella kovasti ja jonka myötä kiinnostukseni brändiä kohtaan vain kasvoi. Tänään ei kuitenkaan puhuta tuosta puuterista, vaan haluaisin esitellä Hourglassilta kaksi aivan loistavaa highlighteria! Näistä toisen sain viime keväänä BoxyCharmin mukana ja ihastuin koostumukseen sen verran kovasti, että hankin vielä toisen sävyn myöhemmin :)
Hourglass Vanish Flash Highlighting Stick -puikkohighlightereita on saatavilla viidessä eri sävyssä, joista minulta löytyy sävyt Gold Flash ja Rose Gold Flash. Näistä tuo Rose Gold Flash on valitettavasti omalle vaalealle iholleni hieman liian tumma, mutta olen käyttänyt sitä luomivärinä sekä Gold Flashiin yhdistettynä ja saanut sen siten toimimaan. Gold Flash puolestaan on iholleni aivan täydellinen sävy!


Vasemmalla Gold Flash, oikealla Rose Gold Flash.


Highlighterien koostumus on mielestäni hyvin mielenkiintoinen, sillä se tuntuu olevan jotain voidemaisen ja puuterisen väliltä. Sellainen kuivavoidemainen. Tuote levittyy iholle todella hyvin ja tasaisesti, mutta ei tunnu iholla oikein miltään. Tämä highlighter on kehitetty toimimaan Hourglassin oman meikkivoidepuikon kanssa, mutta itse en kyseistä tuotetta omista, joten en osaa siitä sen enempää sanoa. Oman kokemukseni mukaan tämä toimii kyllä muidenkin meikkipohjatuotteiden kanssa hyvin :) Koostumus on hyvin kevyt ja highlighteria on helppo häivyttää esimerkiksi sormin. Tämä toimii niin meikittömälle iholle, meikkivoiteen päälle kuin puuterinkin päälle. Itse tykkään vaihdella levitystapaa jonkin verran, mutta useimmiten levitän highlighteria suoraan puikosta iholle ja häivyttelen sitten kevyesti sormenpäillä. Kevyemmän lopputuloksen saamiseksi tuotetta voi ottaa pelkästään sormeen tai siveltimeen ja levittää iholle sitä kautta. Highlighteria voi myös levittää meikkivoiteen alle tuomaan kevyttä kuultoa iholle. Ja lisäksi olen käyttänyt näitä välillä myös luomivärin tapaan.


Ylhäällä Rose Gold Flash suoraan puikosta levitettynä ja häivytettynä, alhaalla Gold Flash suoraan puikosta levitettynä ja häivytettynä.

 

Highlighterin tuoma lopputulos on todella kaunis. Se sisältää pienenpieniä kimalteita ja lisäksi se tuo aavistuksen metallista kuultoa. Lopputulos ei kuitenkaan ole överi tai liian glitterinen, vaan omaan makuuni todella kaunis. Mitään suuria glitterhippuja näissä highlightereissa ei ole mukana. Kestoltaan tämä on mielestäni aivan loistava! Highlighter pysyy ihollani hyvänä aamusta iltaan ja kestää myös jonkin verran vettä. Esimerkiksi tässä postauksessa näkyviä swatcheja en saanut pelkällä vedellä ja saippualla puhdistettua iholtani, vaan ne lähtivät vasta meikinpoistoaineella. Näistä kahdesta omistamastani sävystä Rose Gold tuntuu olevan hieman kestävämpi ja tuovan muutenkin peittävämmän lopputuloksen, kun taas Gold Flash tuo puolestaan vähän läpikuultavamman ja kimaltavamman lopputuloksen.Näillä Hourglassin highlightereilla on hintaa 45 euroa ja niitä myy Suomessa *Skincity.


Tykkäättekö te Hourglassin meikeistä? :)

Ei kommentteja