Beausta - Pussikosmetiikkaa Koreasta

 *mainoslinkit merkitty tähdellä.

 

Korealaisen kosmetiikan puolelta on totuttu näkemään kaikenlaisia hauskoja innovaatioita niin itse tuotteisiin kuin pakkauksiinkin liittyen. Tänään ajattelin esitellä teille koreasta lähtöisin olevan Beaustan tuotteita, sillä mielestäni heidän konseptinsa on todella hauska. He siis myyvät pieniin pussukoihin pakattuja kosmetiikkatuotteita ja valikoimasta löytyy niin ihonhoitotuotteita kuin meikkejäkin! En ole tällaiseen vastaavaan aiemmin törmännyt, mutta tykästyin tähän pakkausmuotoon heti. Nämä pakkaukset on helppo pakata mukaan matkoille tai vaikka urheilukassiin, jos haluaa liikunnan jälkeen hieman ehostautua. Ja toimivat nämä ihan kotioloissakin hyvin!


 

Beaustan tuotteita myydään *Bearelilla ja lisäksi esimerkiksi Tokmanneilla on joitakin tuotteita myynnissä. Itse ostin nämä esiteltävät tuotteet Tokmannilta, mutta ainakaan kyseisessä kaupassa ei ollut läheskään yhtä suurta valikoimaa kuin Bearelilla. Hintaa pussukoilla on noin nelisen euroa, eli varsin kohtuuhintaisesta kosmetiikasta on kyse. Tuotteiden pakkauskoot vaihtelevat tuotekohtaisesti, mutta kaikista riittää normaalikäytöllä useampaan kertaan :) Kaikissa pusseissa on uudelleensuljettava korkki, jonka avulla tuote säilyy käyttökelpoisena pitkään. Lisäksi pusseissa on toisessa alakulmassa saksen kuvat ja kulma neuvotaan leikkaamaan auki tuotteen ollessa loppumassa. Sitä kautta saa sitten puristettua vielä viimeisetkin pisarat ulos. Mielestäni nämä pakkaukset ovat todella kätevät ja korkin vuoksi näitä pystyy myös kantamaan helpommin mukana kuin pariin käyttökertaan riittäviä näytepusseja. Ideana nämä pussukat ovat mielestäni todella hauskat! Seuraavaksi voisin lyhyesti esitellä nämä kolme tuotetta, joita itse olen testannut :)

 

*Blackhead Peel Off Nose Mask -mustapäänaamio


Tämä on iholle kuivuva peel off -naamio, eli se revitään kuivumisen jälkeen kalvona irti. Naamio on tarkoitettu etenkin nenälle, mutta sitä voi käyttää myös leuan ja t-alueen mustapäihin. Itse olen testannut tuotetta vain nenälle. Tämä ei tarraa ihoon liian kovasti kiinni eli repiminen ei ole kivuliasta. Mutta valitettavasti tämä ei myöskään napannut yhtä paljoa mustapäitä pois kuin esimerkiksi Nivean mustapäälaastarit. Tuote kuitenkin puhdistaa ihoa käytön aikana ja tätä neuvotaan käyttämään 1-2 kertaa viikossa parhaan lopputuloksen saamiseksi, joten mielenkiinnolla jään seuraamaan, että vähenevätkö mustapäät sitten ajan myötä :) Tässä tuotteessa pakkauskoko on 15 ml ja koska tuotetta käytetään niin pienelle alueelle, niin tästä riittää moneen käyttökertaan.*Pink Tone-Up Cream -pohjustusvoide


Tämä on näistä testaamistani tuotteista suosikkini! Pohjustusvoide on tarkoitettu käytettäväksi ennen meikkiä ja sen on tarkoitus kirkastaa ja tasoittaa ihoa. Tätä voidetta riittää hyvin pieni määrä, joten liikaa ei kannata kerralla ottaa. Voide levittyy iholle tasaisesti ja tasoittaa ihonsävyä. Tämä luo myös hyvän ja pehmeän pohjan meikkivoiteelle. Tämä on mielestäni todella kiva tuote tuomaan sellaista heleyttä meikkipohjaan :) Voiteessa on ruusuinen tuoksu, joka on omaan nenääni ihan miellyttävä. Iholle se ei jää kovin voimakkaasti tuoksumaan, mutta vähän kuitenkin. Tämä oli erittäin positiivinen yllätys! :) Voiteen pakkauskoko on 15 ml ja koska tätä tarvitaan vain pieni nokare koko kasvoille, niin tästä riittää käytettävää pitkäksi aikaa :)*Perfect Cover BB Cream - BB-voide


Viimeisenä esittelyvuoron saa vielä BB-voide :) Näitä on saatavilla kahdessa sävyssä, joista minulla on sävy #21 Light Beige.  Tämä näyttää paksuna kerroksena itselleni liian tummalta, mutta ohuena kerroksena sulautuu hyvin iholle. Luulen, että tämä toimisi hyvin vaikka ihoni olisi vähän päivettyneempikin. Sävyvalikoimahan on näissä korealaisissa meikkipohjatuotteissa usein tosi huono ja myös tässä molemmat myynnissä olevat sävyt ovat valitettavasti aika vaaleita. BB-voide levittyy hyvin iholle ja peittää esimerkiksi punaisuuden hyvin. Iho jää näyttämään tasaiselta ja heleältä. Lopputulos on aika luonnollinen ja tämä muistuttaa lopputulokseltaan paljon Mizonin Watermax Moisture BB-voidetta, mutta tuo Mizonin voide tuntuu vähän kosteuttavammalta. Tämä oli mielestäni todella hyvä arkikäyttöön, jolloin ei välttämättä tarvita sitä kaikkein peittävintä meikkivoidetta. Tämä on nopea levittää ja tällä saa tosi kivan, luonnollisen ja tasaisen lopputuloksen. Tuotteen pakkauskoko on 10 ml.Vasemmalla Beausta Perfect Cover BB Cream #21 Light Beige ja oikealla Beausta Pink Tone-Up Cream.

Näitä kaikkia tuotteita ja montaa muutakin löytyy siis myynnistä *Bearelilta ja hintaa on alle neljä euroa. Itse aion varmasti jatkossakin ostaa näitä pussituotteita testiin ja aivan erityisesti minua kiinnostaisivat brändin huulisävytteet! Niitä ei Tokmannilla ollut lainkaan myynnissä. Lisäksi peitevoiteet houkuttelisivat myös aika paljon, kun tuo BB-voide osoittautui niin hyväksi :)


Ovatko Beaustan tuotteet teille tuttuja? :)

6 kommenttia

 1. Kivoja mutta jotenkin länsimaalaisesti pidän isoista pakkauskoista enkä rakasta pikku testereitä. Ehkä vielä kaikista pussiin pakatuista jutuista tulee mieleen kertakäyttöiset testerit. Ja onhan K-Beautyäkin ihan "meille" tutummissa paketeissa. Tuotteet kyllä kuullostaa kivoilta mutten vielä ole lähtenyt kokeilemaan ollenkaan K-Beautyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä totuin viime vuotisen näytepussiprojektin myötä myös niihin pikkuisiin näytepusseihin, mutta eivät ne ole munkaan suosikkeja :D Ehkä ärsyttävintä niissä on se, ettei niitä saa yleensä suljettua mitenkään järkevästi, kun monesta pussista kuitenkin riittää pariin-kolmeen käyttökertaan. Näissä Beaustan pakkauksissa on onneksi tuo korkki, niin ovat mun mielestä käteviä ja muutenkin paljon riittoisampia :)

   Korealaista kosmetiikkaa saa onneksi monenlaisessa pakkauksessa. Mä jotenkin kiinnitän aina huomioni näihin vähän erilaisempiin tuotteisiin :D

   Poista
 2. Beaustan pakkaukset on niin ihania ja superkäteviä! Mulla on toi primer ja tykkään siitä ihan älyttömästi. Mulla oli monen viikon tauko sen käytössä, mutta nyt oon käyttänyt parin viime viikon aikana sitä suunnilleen ehkä joka toinen kerta, kun oon meikannut. Se on tosi hyvä, ja hyvältä kuulostaa myös toi BB-voide :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään näistä pakkauksista jotenkin tosi paljon ja haluan jossain kohtaa kyllä testata näiden toimivuuden reissatessa. Toivottavasti ensi kesänä jo pääsisi johonkin menemään :) Kiva kuulla, että säkin oot tykästynyt tuohon primeriin :)

   Poista
 3. Before purchasing products, I prefer to buy samples and try and finally decide whether to buy these products.

  www.prosphairshop.com

  VastaaPoista