All About My Eyeshadow Palettes Tag

Bongasin viime viikolla Lipstick Love -blogista tällaisen hauskan luomiväripaletteihin liittyvän haasteen, johon halusin itsekin osallistua. Erilaisia haasteita on aina toisinaan tosi kiva täyttää ja näissä pääsee aina myös kirjoittamaan sellaisista tuotteista, joita ei ole aiemmin tullut hirveästi otettua esille täällä blogissa. Luomiväripaletit ovat mun heikkous meikkien osalta ja tykkään niistä aina puhua, joten tämä haaste oli aivan täydellinen minulle!

 


1. Mikä on uusin palettisi?

Aloittelin tätä postausta muutama päivä sitten ja kirjoitin tähän kohtaan Smashit Cosmeticsin 15 Color Glitter Palette Mix 2 -paletista, mutta sitten kävikin niin, että kävin juuri eilen ostamassa itselleni Jeffree Star Cosmeticsin Blood Money -paletin :D Olin katsellut Blood Money -palettia jo pidemmän aikaa, mutten ollut sen vihreästä sävymaailmasta aivan varma, sillä aika harvoin tulee tehtyä vihreitä meikkejä. Muutamassa omistamassani paletissa on mukana jokunen vihreä sävy, mutta tällaista lähes kokonaan vihersävyistä palettia minulta ei ennestään löytynyt ja nyt kun olen tätä päässyt swatchailemaan ja parin meikin verran testaamaan, niin pakko kyllä myöntää, että tämä on aivan loistava! Eiköhän vihreää silmämeikkiä tulla siis useamminkin näkemään :)

 


2. Mikä on vanhin palettisi?

Säästin todella pitkään vuonna 2011 vanhojen tansseja varten ostamaani kolmen violetin sävyn Inglot -palettia, mutta laitoin sen pois juuri vähän aikaa sitten. Se oli selkeästi vanhin palettini ja nyt en ole aivan varma, että mikä jäljellä olevista paleteistani on sitten se vanhin. Luulen, että Urban Decayn Naked, joten nostetaan se nyt tähän vastaukseksi :) Tämä oli ensimmäinen vähän parempi ja kalliimpi luomiväripalettini ja edelleenkin omistamistani Naked -paleteista se suosikkini. Tätä käytin vain vähän paremmissa tapahtumissa ja säästelin hirveästi, ettei se kulu :D

 


3. Mikä on kallein palettisi?

Tätä vastausta varten piti hieman selailla tilausvahvistuksia, mutta kalleimmaksi paletiksi  osoittautui lopulta Anastasia Beverly Hillsin Norvina Pro Pigment Palette Vol 1, joka on maksanut 68 puntaa eli nykykurssilla noin 77 euroa. En ole aivan varma mikä kurssi on tilaushetkellä ollut, mutta todennäköisesti hintaa on yli 70 euroa kuitenkin ollut. Tämä paletti on mulle vähän ristiriitainen, sillä se eroaa kovasti Anastasian muista paleteista ja koostumuksista. Sävyt ovat kyllä todella pigmenttisiä ja tällä saa luotua upeita meikkejä, mutta toisaalta sävyjä on hieman hankala käyttää ja häivyttää johtuen siitä, että ne ovat pigmenttejä. En sanoisi tätä täysin hintansa arvoiseksi paletiksi, vaikka toisaalta tämä onkin ihan kiva omistaa ja välillä käyttää. Näin arvokkaalle paletille toivoisi tosin enemmänkin käyttökertoja.4. Mikä on edullisin palettisi?

Makeup Revolutionin Soph -paletti on varmaankin edullisin palettini, sillä se maksaa ostopaikasta riippuen n. 11,50-13,50 euroa. Paletti on hintaansa nähden oikein hyvä ja siinä on hyvin pigmenttiä. Sävyt ovat myös hyvin käyttökelpoiset ja monipuoliset. Tämä on vakioreissupalettini, sillä harvoin haluan ottaa matkoille mukaan kalliimpia palettejani.

 


5. Mikä on arkipalettisi?

Tämä oli haasteen vaikein kysymys, sillä käytän aika pitkälti kaikkia palettejani myös arkena :D  Mun on kuitenkin pakko vastata tähän Anastasia Beverly Hillsin Modern Renaissance, vaikka se tulee esille myös toisessakin tämän haasteen kysymyksessä. Se on se paletti, jolla usein teen pikameikin ja johon tartun ensimmäisenä, kun en ehdi meikkiä ajattelemaan sen enempää. Vakiopikameikkini on käyttää paletin Sävyjä Golden Ochre, Raw Sienna ja Burnt Orange luomivakoon ja siitä ylöspäin ja sen jälkeen sipaista Primaveraa liikkuvalle luomelle.

 

 

6. Mikä on värikkäin palettisi?

Rakastan värikkäitä luomivärejä, joten värikkäitä paletteja löytyy useampiakin. Jeffree Star Cosmeticsin Jawbreakerissa taitaa kuitenkin olla laajin kattaus eri sävyjä, sillä paletista löytyy niin punaista, oranssia, keltaista, sinistä, vihreää kuin violettiakin. Kokonaisuudessaan paletti on aivan upea :)

 


7. Mikä on pienin palettisi?

Joskus kaupanpäälliseksi saatu Diorin minipaletti taitaa olla kooltaan pienin palettini, mutta siitä löytyy vain kolme hyvin pientä luomiväriä (+ kaksi huulipunaa). Tähän kohtaan halusin nostaa kuitenkin esille Viseartin Warm Edit -paletin, joka on vain ihan pikkasen isompi kuin tuo Diorin paletti, mutta sisältää peräti 12 sävyä ja ihan kunnollisen kokoiset pannut. Viseartin paletti on todella pienen kokoinen ollakseen 12 sävyn paletti enkä käsitä miten se on saatu näin kompaktiksi!

 


 

8. Mikä on suurin palettisi?

Jeffree Star Cosmeticsilla on useampikin hieman säilytysongelmia aiheuttava paletti, mutta suurimman tilan laatikossa taitaa viedä Blood Lust. Paletti on heksagonin muotoinen ja aika iso, joten se vie laatikossa paljon tilaa. Vaikka tämä ei ole korkein palettini, niin kyllä täältä korkeuttakin löytyy muutaman litteän paletin verran. Rakastan kuitenkin tätä paletin ulkonäköä ja kokonaisuutta, joka on mielestäni todella upea!

 

 

9. Mikä paletti tuo eniten hyviä muistoja mieleen?

Jeffree Star Cosmeticsin Blood Sugar. Muistan edelleen, kuinka ihastuin siihen ja kuinka sitä sitten loppujen lopuksi etsittiin joka paikasta :D Muistan myös ostopäivän hyvin, sillä lähdin ystäväni kanssa kaupungille innoissani etsimään sitä, kun kuulin että palettia on vihdoin tullut Sokokselle myyntiin.  Kyseinen päivä oli kokonaisuudessaan tosi kiva ja muistan kuinka tästä paletista juteltiin vielä pitkään :)

 


10. Mikä paletti on kaiken saamansa hehkutuksen arvoinen?

Tähän olisi ollut todella paljon vaihtoehtoja, mutta päädyin valitsemaan NikkieTutorialsin ja Beauty Bayn yhteistyönä syntyneen Pressed Pigment Paletten, joka on aivan upea. Laatu on tässä paletissa todella hyvä, sävyt pigmenttisiä ja vielä yllättävän helppoja käyttää. Metallisävyt ovat aivan loistavat! Tätä palettia on paljon kehuttu ja aivan syystä :)

 


11. Mikä paletti ei ole saamansa hehkutuksen arvoinen?

Tähän kohtaan mulla oli pari vaihtoehtoa, mutta ehkä suurin pettymys on ollut Natasha Denonan viisikkopaletti numero 13. En tiedä onko juuri tämä paletti niin hehkutettu, mutta brändi ja sen paletit yleisesti ovat. Tämä on ainut omistamani Natasha Denonan paletti ja vaikka hänen palettejaan on kehuttu kovasti, niin itselleni koostumus oli tietyllä tavalla pettymys. Paletilla on hintaa 48 dollaria ja sillä hinnalla odottaisin erinomaista laatua. Näistä paletin luomiväreistä pari on tosi hyviä, mutta muut eivät ole mielestäni niin erikoisia, kuin odotin. Ne ovat aika keskivertoja, joita löytää kyllä paljon halvemmallakin. Paletti on mielestäni ihan hyvä, mutta hintaansa nähden suuri pettymys. Haluaisin testata Natasha Denonan meikkejä enemmänkin ja brändillä on monia kauniita luomiväripaletteja, mutten ole raaskinut hankkia mitään testiin.

 


12. Mikä palettisi on suosikkisi paleteista, jotka omistat suosikkibrändiltäsi?

Minulla on luomivärien osalta kaksi suosikkibrändiä, mutta päätin tähän nyt ottaa esille Anastasia Beverly Hillsin Jackie Aina -paletin, sillä en osaa päättää suosikkipalettiani Jeffree Star Cosmeticsilta. Jackie Aina -paletti on mielestäni todella kaunis ja laadullisesti aivan huippuluokkaa. Tässä on todella pigmenttiset ja kauniit sävyt, joilla onnistuu niin arki- kuin juhlameikitkin. Kokonaisuudessaan loistava paletti! Vaikka Anastasian palettien laatu on muutoinkin pääosin todella hyvä, niin tämä tuntuu olevan jotenkin vielä parempi.

 


13. Mikä on käytetyin palettisi?

Anastasia Beverly Hillsin Modern Renaissance taitaa olla käytetyin palettini. Vaihtelen yleensä käyttämiäni paletteja niin paljon, etteivät ne ehdi kovin näkyvästi kulua. Käytän myös paletteja aina todella varovaisesti, jotta luomivärit eivät esimerkiksi murustu hirveästi. Modern Renaissance oli mukana viime vuoden pannuprojektissani ja siinä on näkyvissä kaksi pannua ja pari sävyä näyttää siltä, että niistäkin se pannu ihan lähiaikoina esille tulee. Kuten tuolla aiemmissa vastauksissa kerroin, niin tätä käytän myös tosi paljon arkipalettinani.Löytyikö joukosta teille tuttuja paletteja? :)

8 kommenttia

 1. Toi blood money on niin ihana! Rakastan nyt just vihreää väriä joten toi olis mun makuun. Näitä paletteja on kyllä tullut nähtyä mutta mitään samaa mun kaapissa ei ole. Valitettavasti ei ole tilaa näitä paletteja säilöä joten koitan ostaa vain sen verran mitä saan käytettyä kohtuuajassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kans tykästynyt Blood Moneyn myötä vihreään meikkiin tosi paljon! :) Ihanan virkistävä väri. Toi on kyllä tosi hyvä tapa, että ostaa vain sen verran, mitä pystyy käyttämään eikä hamstraa aivan liikaa tuotteita :)

   Poista
 2. Ihanaa kun säkin teit tän! Sulla on niiin paljon paletteja, että senkin takia tää oli tosi mielenkiintoista lukea just sulta :D Blood Money on kyllä kaunis<3 Ei ehkä kuitenkaan taas ihan sellainen paletti, mihin eniten itse tarttuisin. Vihreät sävyt on ihania, muttei kuitenkaan mulla turhan paljon käytössä, joten tää(kin) Jeffreen paletti taitaa jäädä multa hankkimatta :D

  Sulla on tosi hyvin kulumaa tossa ABH:n Modern Renaissancessa :) Selkeesti näkee, että sitä on pannutettu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän oli tosi kiva vastailla, vaikka kieltämättä joidenkin kysymysten kohdalla piti hetken aikaa pohtia, että mitä vastaisi :D Mä en ollut aluksi varma, että olisiko mullakaan tarpeeksi käyttöä tuolle Blood Moneylle, mutta johonkin se jäi sitten kuitenkin kummittelemaan :D Nyt oon kyllä iloinen, että sen hankin, sillä olen aivan rakastunut vihreisiin silmämeikkeihin ♥ Mutta onhan se sen hintainen, ettei kannata hankkia, jos on epävarma että tuleeko käytettyä.

   Mä oon vuorotellen innoissani ja kauhuissani tuosta Modern Renaissancesta! :D Siis tosi kiva nähdä, että sitä on oikeesti tullut käytettyä ja muuta, mutta kun olen aina ollut tosi säästeliäs luomivärien suhteen ja inhonnut sitä kulumisen näkymistä, niin samalla vähän kauhistuttaa tuo :D Täytyy alkaa seuraavaksi keskittymään noihin punaisiinkin sävyihin, kun ne eivät tunnu kuluvan mihinkään.

   Poista
 3. Oli kiva lukea sun vastaukset kun ollaan molemmat palettihulluja ja hyvin samanlainen maku näyttää olevan ;) pitäis itsekin vastata kyllä tähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja olisi tosi kiva lukea sinunkin vastauksia! :)

   Poista
 4. Hei ihana tämä postaus ja haaste :) Mun tekisi mieli myös tehdä tämä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, tee ihmeessä! Tällaisia haasteita on aina niin kiva lukea :)

   Poista