Loppuneet tuotteet - Syyskuu & lokakuu 2019

 *Mainoslinkit ja saadut tuotteet merkitty tähdellä.

Postaus syyskuun loppuneista tuotteista jäi välistä, minkä vuoksi nyt katsotaankin poikkeuksellisesti läpi kahden kuukauden loppuneet tuotteet. Olen muuten alkanut jotenkin tykkäämään siitä, kun tuotteet loppuu. Vaikka joidenkin hyvien tuotteiden kohdalla asia harmittaakin, niin silti olen aina innoissani siitä, että pian pääsee taas testailemaan uusia juttuja. Ja jos kohdalle on osunut vähän huonompi tuote niin loppuminenhan on ihan toivottavakin juttu, jotta tuotteesta pääsee eroon. Mutta eiköhän kurkisteta mitä tuotteita on näiden kahden kuukauden aikana loppunut!Huxley Extract It Toner -kasvovesi
saatavuus: *Nobe

Tämä on kaikkien aikojen suosikkikasvoveteni ja tätä itseasiassa ostinkin jo uuden pullon varastoon. Olen nyt käyttänyt kaksi pullollista tätä enkä ole keksinyt tuotteesta vikoja. Kuivaihoiselle aivan täydellinen, sillä kasvovesi on todella kosteuttava ja hoitava. Tämä on oikeastaan jopa kasvoveden ja hoitonesteen yhdistelmä. Vaikka minulla on käytössä muitakin loistavia kasvovesiä, niin tätä täytyy silti löytyä aina pöydältä. Välillä myös yhdistelen tätä jonkin toisen kasvoveden kanssa siten, että laitan tätä toisen kasvoveden päälle hoitonesteen tilalle. Loistava tuote! 5/5.


Missha Time Revolution The First Treatment Essence -hoitoneste
saatavuus: Ei enää saatavilla. Uudistettua versiota myydään esimerkiksi *Bearelilla

Tämä oli siitä mielenkiintoinen hoitoneste, että tätä käytettiin ensimmäisenä tuotteena puhdistuksen jälkeen. Eli ennen kasvovettä, joka yleensä laitetaan ensimmäisenä. Tämä oli mukavan kosteuttava tuote ja ajoi asiansa hyvin. Koostumukseltaan tämä oli vesimäisen ohutta ja imeytyi iholle nopeasti. Tästä on ilmeisesti tullut markkinoille uudistettu versio, jossa on hieman erilainen sisällysluettelo. Voisin harkita tämän uudelleen ostamista jossain kohtaa, mutta nyt haluan kokeilla muita tuotteita. 4/5.

L'Occitane Aqua Réotier Moisturizing Mist -kasvosuihke
saatavuus: *Eleven

Tämä oli sellainen tuote, jonka kohdalla jopa hieman iloitsin sen loppumisesta. Kyseessä on kasvosuihke, joka oli ihan ok. Tässä oli jotain, mistä en oikein pitänyt enkä edes tiedä mitä. Suihke oli ihan hyvä, joskin loppua kohden pullo alkoi roiskimaan aika isoja pisaroita. Kasvot jäivät tästä myös aika märiksi. Ihan ok ja kesällä kivan virkistävä, mutta en ostaisi uudestaan. 2/5.


Rnd DNA Eye Balm -silmänympärysvoide
saatavuus: Ei tietoa

Tämä oli sellainen tuote, josta olisi varmaan kuulunut pitää, mutta joka ei itseäni kyllä erityisemmin innostanut. Sain tämän pari vuotta sitten kauneusverkkokauppa Cult Beautyn goodiebagista, mutta odottelin tämän käyttöönoton kanssa. Nykyään tätä ei ilmeisesti enää edes myydä Cultbeautylla enkä tälle tuotteelle löytänyt myöskään jälleenmyyjiä Euroopassa. Merkin omilla sivuilla tällä tuotteella on hintaa 80 dollaria ja kovat lupaukset. Brändi on ilmeisesti aika kovin rakentunut DNA Repair Enzyme -ainesosan ympärille ja tämän silmänympärysvoiteen pitäisi kosteuttaa, silottaa juonteet ja korjata ihovaurioita. Toki en ollut ihan voiteen kohdeyleisöä ikäni puolesta, mutta eipä tämä kovin erityinen mun mielestä ollut ja lähinnä odotinkin vain tuotteen loppumista. Ja ärsyynnyin pakkauksesta, josta ei nähnyt tai tuntenut paljonko tuotetta on jäljellä. En ostaisi tätä lisää. 2/5.

Bio2You Nutritive Seabuckthorn Cream with Panthenol -kosteusvoide
saatavuus: Life

Tämä voide tuli joskus ehkä kauneusboksista? Tästä tykkäsin todella paljon ja tämä olikin viime talvena kovassa käytössä. Tämä tuntui iholla ihanan ravitsevalta, kosteutti ja teki ihosta pehmeän. Sopi myös meikin alle eikä lähtenyt rullautumaan. Aivan ihana tuote! 5/5.

Vichy Mineral 89 Daily Booster -tehotiiviste
saatavuus: Apteekit, esim. Yliopiston Apteekki

Tämä pieni pullo tuli muistaakseni keväällä Glossyboxista. Tämä olikin mukana kesällä lomareissulla ja loput käytin nyt alkusyksystä. Ihan kivan oloinen tuote ja etenkin kesällä tykkäsin käyttää kun iho ei kovinkaan hoitavia tuotteita tarvinnut. Tuntui antavan kosteutta ja imeytyi nopeasti. Käytin tämän näytteen mielelläni, mutta en tiedä ostaisinko täysikokoista ainakaan talveksi. 3/5.


The Body Shop Banana Body Yogurt -vartalojogurtti
saatavuus: *The Body Shop. Tätä tuoksua ei ole saatavilla, mutta muita tuoksuja löytyy runsaasti.

Tämä ei täysin loppunut, mutta otin sen kuitenkin mukaan tähän, koska tämä lähtee roskiin. Tykkään banaanista tuoksuna esimerkiksi hiustenhoitotuotteissa ja nopeasti pois huuhdeltavissa tuotteissa kuten suihkugeelissä tai käsisaippuassa. Eikä haittaa vaikka tuoksu jäisikin kevyesti vielä leijailemaan. Mutta tämän myötä opin, etten pidä tuoksusta yhtään iholle jätettävässä tuotteessa. Tämä oli vuoden takaisesta kausikokoelmasta ja kaupassa tykkäsin tuoksusta kovasti. Mutta mitä enemmän tätä käytin, sitä enemmän tuoksu ällötti. Se nimittäin jäi iholle aika voimakkaana ja pitkäksi aikaa. Yritin käyttää voiteen puoliväkisin loppuun, mutta joku ilta olinkin unohtanut tästä kannen auki ja purkki oli muutaman päivän avonaisena. En tiedä tapahtuiko sille varsinaisesti mitään, mutta päätin kuitenkin että nyt on aika heittää tälle hyvästit. Koostumukseltaan tykkään näistä vartalojogurteista tosi paljon ja ne imeytyvät nopeasti. Mutta tämä tuoksu ei ollut yhtään mieleeni. 1/5.

Molton Brown Coastal Cypress & Sea Fennel -suihkugeeli
saatavuus: *lookfantastic

Molton Brownin suihkugeelit jakavat jonkin verran mielipiteitä, sillä niissä on yleensä voimakkaat tuoksut. Ihan kaikista en itsekään pidä, mutta osa puolestaan on todella hyviä. Kuten tämä. Tässä oli todella kiva kukkaistuoksu, jossa oli myös vähän raikkautta mukana. Molton Brownin suihkugeelit ovat mielestäni kivaa luksusta arjen keskellä :) 5/5.


*Soaphoria Onni Suihkuvaahto
saatavuus: Soaphoria

Tämä pieni purkki suihkuvaahtoa herätti mielenkiintoni Soaphorian tuotteita kohtaan. Suihkuvaahto oli mielenkiintoinen tuttavuus ja tykästyin siihen yllättävän paljon. Tässä oli kiva koostumus ja tuoksu ja se puhdisti hyvin. Todella mielenkiintoinen brändi! 4,5/5.

Flower Shop Handwash Plum & Passionflower -käsisaippua
saatavuus: Ei tietoa

Mä en oikeasti edes tiedä, mistä tämä käsisaippua on meille tullut. Ja tätä on itseasiassa vielä jäljellä, mutta tämän pakkauksen pumppu hajosi parin käyttökerran jälkeen. Onneksi mulla oli loppuneiden kasassa yksi tyhjä käsisaippuapullo, joten siirsin sisällön siihen ja esittelen sen alkuperäisen loppuneen sitten myöhemmin.Tää on koostumukseltaan tosi ohutta ja juoksevaa eikä tuoksukaan ole kovin ihmeellinen. En ostaisi uudelleen. 0/5.

Kérastase Reflection Bain Chromatique Shampoo
saatavuus: *Cocopanda

Tämä oli ihan perushyvä shampoo. Ei mitenkään erikoinen, mutta pesi hyvin ja jätti hiukset pehmeiksi ja kiiltäviksi. 3/5.


*Budgie Moisture Boost -tehohoito
saatavuus: *KICKS

Aivan loistava hoitotuote hiuksille! Jätti hiukset todella pehmeiksi ja kosteutetuiksi. Tykkäsin tästä todella paljon ja voisin ostaa uudelleenkin. 5/5.

Valquer Ice Hair Mask Total Repair
saatavuus: Ei tietoa

Tämä hiusnaamio tuli keväällä tai alkukesästä Glossyboxista ja minulla on hieman ristiriitaiset fiilikset siitä. En ole viilentävien tuotteiden suurin ystävä, mutta tämä oli yllättävän kiva kesällä. Omituista oli, että toisinaan viilentävä tunne oli paljon voimakkaampi kuin sitten toisinaan. Mutta mulla tämä on nimenomaan kesätuote, sillä nyt alkusyksystä kun purkinlopun käytin niin en pitänyt viilentävyydestä yhtään, kun muutenkin alkoi olemaan kylmä. Hiukset tämä jätti aina todella sileiksi ja pehmeiksi eli plussaa siitä. En ehkä ostaisi kuitenkaan uudelleen. 3,5/5.

A'PIEU Orange Slice Sheet Mask
saatavuus:*OletKaunis.fi

Tämä oli tosiaan palakangasnaamio, eli se ei tullut koko kasvoille vaan pieniä palasia sai asetella kasvoille haluamiinsa kohtiin. Tämän palaset tosin hieman liukuivat kasvoilla aluksi, mutta loppua kohden pysyivät paremmin paikoillaan. Ihan ok, voisin ostaa uudelleen. 3,5/5.

Purlisse Blue Lotus + Seaweed Treatment Sheet Mask
saatavuus: *OletKaunis.fi

Ihan ok. Tästä ei herännyt sen suurempia mielipiteitä. Enkä varmaan ostaisi uudelleenkaan. 2/5.


Vitamasques Diamond Gold Dust Sheet Mask
saatavuus: *lookfantastic

Tämä tuli muistaakseni Glossyboxista. Tässä oli mukana muutamia pieniä kultahippusia, joiden ideaa en tosin oikein ymmärtänyt. En kokenut niiden tekevän oikein muuta kuin olevan koristeena ja lopussa jäävän kasvoille pyörimään. Kosteutti kuitenkin tosi hyvin ja oli mukava käyttää. 4/5.

*Mizon Enjoy Vital-Up Time Soothing Mask
saatavuus:  *Bearel

Tämä on Mizonin naamioista hieman hoitavampi. Tässä naamion materiaali oli myös paksumpi ja kuvioitu, mistä en itse oikein pitänyt, sillä sen vuoksi naamio oli hieman jäykempi eikä asettunut kasvoille yhtä hyvin kuin ohuemmat naamiot. Iho jäi kuitenkin rauhoitetun ja kosteutetun tuntuiseksi. 4/5.

*Mizon Joyful Time Essence Mask Green Tea 
saatavuus: *Bearel

Tämä on tosi hyvä! Iho jää ihanan pehmeäksi ja kosteutetun tuntuiseksi ja naamio on mukava käyttää. Pelkäsin, että tässä olisi kovin voimakas vihreän teen tuoksu, muttei onneksi ollut. 5/5.

*Eyenlip Salmon Oil Sheet Mask
saatavuus: Beautyko

Tämä kasvonaamio sisältää lohiöljyä ja täytyy sanoa, että ennen käyttöä piti hetken aikaa kerätä rohkeutta avata paketti. Onneksi vastassa ei ollutkaan kalamainen tuoksu tai liukkaan limainen naamio, vaan ihana kukkaistuoksu. Vaikka tässä on mukana lohiöljyä niin ei sitä kyllä naamiosta mitenkään huomaa. Todella hyvä naamio ja kosteutti hyvin. Tästä tykkäsin. 5/5.

Sellaiset olivat tällä kertaa kahden kuukauden loppuneet tuotteet! Löytyikö tuttuja? :)

6 kommenttia

 1. Hyvä kasa loppuneita! :)

  Monta tuttuakin tuotetta mukana ja monta sellaista minkä ostamista itse olen harkinnut.

  Bio2you tuotteet on aivan huippuja. Olen nyt testaillut merkiltä kasvotuotteita ja aivan ihastuttavia <3

  Huxley ja Missha on itselläkin sellaisia mitä haluaisin päästä vihdoin testaamaan. I love me messuilla pyörittelin purkkeja käsissä mutta en sitten kuitenkaan ostanut :D Ehkä joskus vielä.

  Noita kultahippuja kasvonaamiossa en itsekään ihan ymmärtänyt. Kultaahan muuten käytetään kyllä ihonhoidossa mutta en tiedä onko tuollaisilla hipuilla paljon merkitystä kuitenkaan. Kai sillä halutaan tehdä tuotteesta vähän yleellisempi ja nostaa sitä kautta hintaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Huxley on kyllä loistava brändi <3 Suosittelen ehdottomasti testaamaan jossain kohtaa :) Ja Misshan tuotteet ovat myös olleet tosi hyviä.

   Joo mä en kans noista kultahipuista kokenut mitään hyötyä :D Lähinnä ihmetytti tuossa tuotteessa ne.

   Poista
 2. Huxleyn toner on ihanaa<3 Oon käyttänyt noin puoli pulloa enkä millään raaskisi enää käyttää sitä, ettei se vaan lopu :D Mulla oli ton Eyenlipin Salmon Oil kangasnaamion kanssa muuten aluksi ihan sama pelko - mietin että tuoksuuko se oikeesti jollain tavalla kalalle :'D Onneksi ei ja toi kosteutti hurjan hyvin ihoa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, ymmärrän aivan täysin :D Mulla on ihan sama ton tonerin kanssa. Sitä ekaa pulloa venytin vaikka kuinka pitkälle, kun en halunnut sen loppuvan :D

   Ja kiva kuulla, etten ole ainut, joka on ton naamion tuoksua pelännyt :D Onneksi tosiaan siitä ei kala tullut mieleen millään tavalla. Ja naamio oli kyllä aivan loistava!

   Poista
 3. Kieltämättä lohiöljyn mukaan nimetty naamio ei välttämättä houkuttelisi itseänikään avaamaan pakettia kovin äkkiä :D Kiva kuitenkin, että tuote yllätti positiivisesti!

  Mulla on nyt isän luona käytössä tuo viilentävä hoitonaamio, kun yritän tyhjennellä laatikoita enkä viitsinyt jättää sitä odottamaan ensi kesää. Mutta pakko myöntää, että huuhtelen hiusten latvat kyllä aika varovasti sen kanssa - se viilentävä tunne niskassa ei ole ollenkaan kiva näin kylminä aamuina :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, paketin avaaminen kyllä jännitti aika paljon :D Onneksi yllätys oli kuitenkin tosi positiivinen ja itse naamiokin todella hyvä :)

   Voi ei, se viilentävä tunne ei tosiaan ole mikään kovin miellyttävä kun on muutoinkin kylmä. Ja etenkin, kun se välillä kesti todella pitkään juurikin niskassa.

   Poista