Esittelyssä SKINCITY skincare

*mainoslinkit merkitty tähdellä. Tuotteet saatu.

Jos et ole aiemmin tutustunut verkkokauppa Skincityyn, niin nyt on viimeistään aika! He ovat nimittäin lanseeranneet kahdeksan vuoden kehittelyn seurauksena aivan loistavan oman ihonhoitobrändin, *SKINCITY skincaren, joka sopii niin aloittelijoille kuin ihonhoidosta enemmän tietävillekin. Tuotteet on valmistettu yhdessä kosmetologien ja kemistien kanssa ja ne sisältävät runsaasti erilaisia aktiiviaineita kuten niasiiniamidia, vitamiineja, lakritsinjuuriuutetta ja skvalaania. Mutta jos nämä aktiiviaineet eivät sano sinulle juuri mitään ja kasvoille laitettavien tuotteiden järjestyskin epäilyttää, niin ei huolta! Tämä on loistava sarja myös juuri sinulle, koska tuotteiden mukana tulee selkeät ohjeet ja lisäksi Skincityn sivuilla on kerrottu tuotteille käyttöjärjestys. Tämän lisäksi SKINCITY skincare -sarjan pakkaukset on suunniteltu mahdollisimman selkeiksi ja informatiivisiksi ja tilauksen mukana tulee myös numerotarrat, joilla voi merkata jokaisen pakkauksen taakse sen käyttöajan ja -numeron. Jokaisen pakkauksen takaa löytyy nimittäin kaksi pientä palluraa, joista toisen alla lukee "Day" eli päivä ja toisen alla "Night" eli yö. Näihin sitten liimataan numerotarra sen mukaan, milloin ja kuinka monentena tuotetta käyttää. Ihan huippua!SKINCITY skincaren tuotteet on jaettu seitsemään eri vaiheeseen, mutta omaa rutiinia on helppo myös muokata lisäämällä tuotteita. Parhaiten omalle iholle sopivat tuotteet on helppo löytää Skincityn ilmaisen, *kokonaisvaltaisen ihonhoitotestin kautta. Testi vie aikaa vain muutamia minuutteja, vastaukset lähtevät kosmetologille tutkittavaksi ja tämän jälkeen muutaman päivän sisällä sähköpostiin saa linkin omiin tuote-ehdotuksiin. Vaihtoehtoisesti merkin valikoimista on helppo itsekin löytää sopivat tuotteet, sillä jokaisen pakkauksen etupuolella kerrotaan mikä tuote on kyseessä ja mille ihotyypille se on tarkoitettu. Mielestäni nämä pakkaukset, design ja koko tuotesarja on todella onnistunut, sillä tämänkaltaiselle helppokäyttöiselle tuotesarjalle on varmasti paljon kysyntää. Nykyään on olemassa niin hirveä määrä erilaisia tuotteita ja tuotemerkkejä, joiden käyttöjärjestys ja toimintatapa saattaa aiheuttaa hämmennystä ja jäädä epäselväksi. Sellaisia tuotteita, joiden käyttötavasta ei ole aivan varma, ei myöskään tee mieli edes hankkia ja väärin käytettynä ne saattavat aiheuttaa enemmän haittaa kuin hyvää. Vaikka itselleni jonkin verran tietoa ihonhoidosta onkin kertynyt, niin olen todella iloinen tällaisesta selkeästä sarjasta, jonka kanssa tietää varmasti tekevänsä oikein.


Itselläni on kuiva iho, jolla esiintyy ajoittain herkkyyttä ja punoitusta. Tein Skincityn ihotestin ja sen perusteella sain seuraavat seitsemän tuotetta testiin:

1.  *Mellow Balm Cleanser -puhdistusaine
hinta 24 euroa, aktiiviset aineet: karitevoi, mangonsiemenöljy ja skvalaani.

Tämä puhdistusbalmi sulaa iholle levittäessä öljymäiseksi ja sopii käytettäväksi niin yksinään kuin kaksoispuhdistuksen ensimmäisenä vaiheenakin. Kun voide on levitetty kasvoille, lisätään hieman vettä ja öljy muuttuu maitomaiseksi emulsioksi, joka on helppo huuhdella pois. Tästä ei siis jää koostumuksestaan huolimatta iholle öljyistä, nahkeaa kerrosta vaan se huuhtoutuu kokonaan pois ja sen vuoksi olen itse tykännyt käyttää tätä ihan yksinäänkin.

Puhdistusbalmi tuntuu ihanan hellävaraiselta ja tämän jäljiltä iho ei jää kiristävän tai kuivan tuntuiseksi. Puhdistusteho on perusarkimeikkiin ollut todella hyvä ja tämä on poistanut meikit kokonaisuudessaan. Vahvempiin juhlameikkeihin en ole tuotetta testannut. Kokonaisuudessaan olen tykännyt tuotteesta todella paljon ja sitä on miellyttävä käyttää. Kuivalle iholle erinomainen!


2. *Luminous Licorice Toner -kasvovesi
hinta 23 euroa, aktiiviset aineet: probiootit, lakritsinjuuriuute, PHA (happo).

Kasvovesi on se tuote, jonka moni jättää ihonhoitorutiinissaan pois tai sipaisee sitä iholle vain kevyesti vanulapun kautta. Se on todella harmi, sillä mielestäni kasvovesi on todella tärkeä tuote ja etenkin kuivaihoisten tulisi levittää sitä runsaasti ja useita kerroksia kasvoilleen. Itse levitän kasvovedet pääasiassa aina käsin iholle, annan imeytyä ja toistan saman pari kertaa. Kasvovedellä saadaan tuotua iholle runsaasti kosteutusta ja se auttaa myös seuraavia tuotteita imeytymään paremmin. Tämä SKINCITY skincaren kasvovesi on koostumukseltaan hieman paksumpaa kuin vesi ja se tuo iholle kosteuden lisäksi rauhoitusta ja kirkastusta.

Tästä olen tykännyt todella paljon ja tuote tuntuu iholla todella kosteuttavalta. Erittäin hyvä kasvovesi ihan kaikille ihotyypeille!


3. *Skin Cell Resurfacer -kuorintatuote
hinta 28 euroa, aktiiviset aineet: 10% AHA/PHA, 1% BHA

Tällaista tuotetta ei olekaan itseasiassa kuulunut ihonhoitorutiiniini aiemmin. Kyseessä on seerumimainen kuorinta-aine, jota ei siis huuhdella pois. Tuotteessa on AHA-happoa, joka kuorii iholta vanhat ihosolut pois auttaen ihoa uusiutumaan, PHA-happoa, joka yhdessä luonnollisten kosteuttajien kanssa varmistaa ihon kosteutuksen ja BHA-happoa, joka puhdistaa ihohuokosia.

Tuote soveltuu päivittäiseen käyttöön, mutta sen käyttö suositellaan aloitettavan varovasti muutaman kerran viikossa, jotta iho ehtii tottua tuotteeseen. Mikäli tuotetta ei halua ottaa myöhemminkään osaksi päivittäistä ihonhoitorutiinia, niin se sopii harvemmin käytettynä hyvin myös tehohoidoksi iholle. Minulla tämä on nyt käytössä 2 kertaa viikossa ja sillä linjalla jatkan vielä jonkin aikaa, jotta iho tottuu tähän. Sen jälkeen luulen, että siirryn käyttämään tätä joka toinen päivä. Ihoni ei ole reagoinut tuotteeseen mitenkään huonosti, mutta koska vastaavia happotuotteita ei ole aiemmin ihonhoitorutiinissani juurikaan ollut, niin haluan aloittaa varovasti. Iho jää tämän jäljiltä aina todella sileän ja pehmoisen tuntuiseksi, joten tämä oli todella mielenkiintoinen tuote testata :)


4. *First Concentrate -seerumi
hinta 37 euroa, aktiiviset aineet: niasiiniamidi, b5 -vitamiini (pantenoli), c-vitamiini.

Tämä kaikille ihotyypeille soveltuva seerumitiiviste on koko SKINCITY skincare -sarjan tähtituote. Se on aivan loistava seerumi, jolla on monta vaikutusta. Seerumi sisältää 10% niasiiniamidia, joka on yksi tämän hetken puhutuimmista raaka-aineista ihonhoidossa sen ihoa tasoittavien ja vahvistavien ominaisuuksien vuoksi. Lisäksi seerumi sisältää runsaasti ihoa kosteuttavia, rauhoittavia ja ihonsävyä tasoittavia ainesosia kuten hyaluronihappoa, pantenolia, lakritsinjuuriuutetta ja vahvoja antioksidantteja.

Koostumukseltaan seerumi on ohuen geelimäistä ja sitä kannataa levittää hyvin ohut kerros, jotta se imeytyy nopeasti. Huomasin itse sen, että jos tätä laittaa liian paksun kerroksen, niin imeytyminen kestää kauan ja se jää rullaamaan iholle seuraavia tuotteita laittaessa. Ohuena kerroksena imeytyminen on kuitenkin nopeaa eikä tuote jää rullautumaan. Olen tykästynyt tähän seerumiin todella kovasti ja voisin suositella sitä ihan kaikille! Todella hyvä tuote ja tämä on näistä kaikista testaamistani tuotteista ehdottomasti suosikkini.


5. *Soft Calming Second Concentrate -seerumi
hinta 37 euroa, aktiiviset aineet: kauraöljy, keramidit, bisabolol.

Edellisessä askeleessa esitelty First Concentrate oli tosiaan yleisseerumi kaikille ihotyypeille ja halutessaan sen lisäksi voi käyttää toista seerumia, joka pureutuu tarkemmin ihon erityisominaisuuksiin. Näitä kakkosvaiheen seerumeita on viittä erilaista: kosteuttava *Rich Moisture Second Concentrate, kirkastava ja tasoittava *Enlightening Second Concentrate, aikuisen ja arpisen ihon *Correcting Second Concentrate, kuivan ja kosteusköyhän ihon *Barrier Building Second Concentrate sekä rauhoittava *Soft Calming Second Concentrate. Itse sain näistä viimeisenä mainitun, rauhoittavan seerumin, sillä ihollani esiintyy ajoittaista herkkyyttä ja punoitusta. Eniten sitä esiintyy juurikin näin talviaikaan kun ilma on kuivaa ja lämpötilat vaihtelevat suuresti.

Seerumissa on hieman viilentävä koostumus, mutta se ei kuitenkaan tunnu iholla kylmältä. Seerumi lupaa rauhoittaa ihoa välittömästi sekä lisäksi korjata ja tasapainottaa ihoa. Tällä hetkellä ihoni on tuntunut ihan hyvältä eikä erityistä herkkyyttä tai punoitusta ole esiintynyt, joten en tiedä kuinka hyvin se tarkalleen pystyy rauhoittamaan ja viilentämään ärtynyttä ja kuumottavaa ihoa välittömästi. Toisaalta kuitenkin tämän käytön aikana ihoni ei ole missään kohtaa mennyt siihen pisteeseen, joten mielestäni sekin on hyvä merkki seerumin toimivuudesta.


6. *24H Rich Emulsion -kosteusvoide
hinta 33 euroa, aktiiviset aineet: omega-rasvahapot, keramidit, bio-saccharides.

Kun iholle on tuotu runsaasti aktiiviaineita ja kosteutta tehotuotteilla kuten seerumeilla, on aika lukita kaikki iholle kosteusvoiteella. SKINCITY skincaren 24H Rich Emulsion -voide kosteuttaa ihoa, helpottaa kiristävää tunnetta ja korjaa ihon suojakerrosta. Voide ei ole kovin paksua, joten se sopii käytettäväksi myös aamulla meikin alla.

Voide sopii käytettäväksi kuivalla iholla niin aamuin illoin ja sekaihoiselle se sopii hyvin yövoiteeksi. Itse kuivaihoisena en tiedä tuleeko tämä voide olemaan riittävän paksu keskitalvella, mutta toistaiseksi tämä on toiminut hyvin niin aamuisin kuin iltaisinkin. Voide levittyy iholle hyvin ja imeytyy myös suht nopeasti. Todella hyvä kasvovoide, jonka jäljiltä iho tuntuu todella pehmeältä.


7.  *Mellow Moisture Mask -kasvonaamio
hinta 24 euroa, aktiiviset aineet: mangonsiemenöljy, hyaluronihappo, keramidit.

Aina silloin tällöin iho kaipaa myös hemmotteluhoitoa ja sitä varten sarjaan kuuluu tämä kosteuttava kasvonaamio. Koostumukseltaan tämä on kuin todella paksua voidetta ja sen annetaan vaikuttaa iholla 10-15 minuuttia, jonka jälkeen loppu hierotaan iholle tai huuhdellaan pois. Itse yllätyin siitä, että 15 minuutin jälkeen ihoni oli imaissut jo suurimman osan naamiosta itseensä, vaikka levitinkin sitä kunnon kerroksen. Iholle jäi kevyen rasvainen tunne, joka ei iltakäytössä haittaa yhtään. Halusin kuitenkin kokeilla kuinka helppoa tällainen voidemainen naamio on huuhdella pois ja miltä iho sen jälkeen tuntuu. Yllätyksekseni huuhtelu olikin todella helppoa ja nopeaa eikä se jättänyt iholle lainkaan rasvaista tunnetta. Iho tuntui todella kosteutetulta jälkeenpäin, myös silloin kun olin poistanut naamion huuhtelemalla. Kuivaihoisena suosin vastaavien kanssa kuitenkin useimmiten juuri koko naamion imeytystä saadakseni iholle runsaasti kosteutusta.

Mielestäni tämä on erittäin toimiva ja kosteuttava naamio, jota on miellyttävä käyttää. Helpottaa kiristävyyteen ja pintakuivuuteen erittäin hyvin ja jättää ihon tuntumaan kosteuteulta, pehmeältä ja joustavalta.


Kaikki tuotteet ovat olleet erittäin laadukkaita ja toimivia ja olenkin erittäin innoissani tästä lanseerauksesta! Mielenkiinnolla jään odottelemaan mitä sarjalta tullaan jatkossa näkemään. Kaikki SKINCITY skincare -sarjan tuotteet ovat muuten vegaanisia ja valmistettu naapurimaassamme Ruotsissa, josta Skincitykin on kotoisin.

Olisi kiva kuulla myös teidän mielipiteitänne siitä, miltä tuotteet vaikuttavat. Ja löytyykö sieltä muita Skincity-faneja? :D

4 kommenttia

 1. Tämä sarja kuulostaa niin hyvältä!! Tekis kovasti mieli testata. :) Täytyy käydä kyllä tsekkaamassa omalle iholle sopivat tuotteet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! :) Vaikka odotinkin paljon, niin nämä osoittautuivat jopa vielä paremmiksi :)

   Poista
 2. Nämä SKincityn tuotteet on tosi kiinnostavia ja itse asiassa koko heidän konsepti. Hiukan myös harmittaa että missasin tämän joulun kalenterin. Se myytiin samantien loppuun :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Skincity on kyllä huikea! Heillä on niin loistava asiakaspalvelu ja koko konsepti signeerauspakkauksineen tosi ylellinen :) Se joulukalenteri vaikutti kyllä aivan loistavalta :)

   Poista