Black Week -tarjouksia!

*mainoslinkit merkitty tähdellä.

Tämän viikon perjantaina vietetään Black Fridayta ja useassa verkkokaupassa onkin jo koko viikon ajan tarjouksia. Vielä muutama vuosi sitten Black Fridayta ei täällä Suomessa juurikaan vietetty, mutta parin viime vuoden aikana se on tännekin levinnyt aika voimakkaasti. Tarjouksia löytyy oikeastaan vähän joka kaupasta ja alalta nykyään ja tietenkin myös kosmetiikkaa on tarjouksessa hurjat määrät. Ajattelinkin koota nyt tämän hetkisistä Black Week -tarjouksista hieman koostetta ja katsotaan, josko sitten torstaina tai perjantaina päivittelen lisää tarjouksia tähän postaukseen tai teen erillisen postauksen varsinaisen Black Fridayn tarjouksista, sillä kaikkia ei ole vielä julkaistu.*Bette Box

Bette Boxilla on huikea Black Week -tarjous, joka on voimassa vain nopeimmille! Testasin äsken itse koodia ja se vielä toimi, eli ainakin toistaiseksi on vielä alennushintaisia bokseja jäljellä. Koodilla BLACKWEEK saa jatkuvan tilauksen ensimmäisestä boksista -50% alennusta! Ensimmäiselle boksille jää siis hintaa 9,45 euroa. Alennus on voimassa sadalle ensimmäiselle uudelle asiakkaalle ja tilauksen voi perua milloin vain. Oman boksin pääsee tilaamaan *täältä. Voimassa 25.11.2019-30.11.2019.

*Feelunique

Kauneuden verkkokauppa Feeluniquella on runsaasti tarjouksia, joista kaikki löytyy *tältä sivulta. Monia huipputuotteita on 35% alennuksessa ja lisäksi heillä on *Limited Seals -osio, josta löytyy rajoitetut alennuserät. Kannattaa pitää silmällä tuota Limited Seals -osastoa, sillä siellä näytti olevan tosi hyviä tarjouksia ja lisäksi tarjoukset vaihtuvat päivittäin 2. joulukuuta asti.


*lookfantastic

lookfantastic on tunnettu loistavista tarjouksistaan ja viime vuoden Black Fridayna tilasinkin heiltä vaikka mitä kivaa tosi hyvillä hinnoilla. Heidän valikoimansa on myös todella laaja ja kattaa lukuisia huippubrändejä, joten täältä on mahdollisuus tehdä hyvät diilit! Sivustolla on nyt julkaistuna *prosenttialennuksia, mutta päätarjouksia ei ole vielä julkistettu.

Cultbeauty

Myös kattavasta brändivalikoimastaan tunnettu Cultbeauty on ottanut varaslähdön Black Fridayhin ja julkistanut huikeita tarjouksia. Esimerkiksi muutama Hudan ja Anastasia Beverly Hillsin palettikin löytyy kivalla alennuksella!


*The Body Shop

The Body Shopin tuotteet ilahduttavat aina niin itseä kuin lahjansaajaakin. Heiltä löytyy runsaasti *tuotetarjouksia ja esimerkiksi suihkugeelit ovat tarjouksessa 2 kpl/10e ja vartalovoit 2 kpl/20e! Lisäksi The Body Shop tarjoaa tilauksille ilmaisen toimituksen.

*Cocopanda

Cocopandalla on aivan huikeita tarjouksia jo ennestään edullisista hinnoista! Heiltä löytyy niin päivittäin vaihtuvia tarjouksia kuin prosenttialennuksiakin. Tarjoukset löytyvät *täältä ja suosittelen vahvasti esimerkiksi tutustumaan hiustuotteiden alennuksiin. Cocopandalta löytyy nimittäin todella suuri valikoima laadukkaita hiustenhoitobrändejä, joiden tuotteista voi heiltä tilaamalla säästää huomattavasti.


*KICKS

KICKSin tarjoukset ovat voimassa sekä verkkokaupassa että myymälöissä. Heillä on joka päivälle tiedossa prosenttialennuksia ja kaikki tarjoukset ja niihin soveltuvat brändit löytyvät *täältä. Etenkin lauantain kaikki meikit -25% -tarjous kiinnostaa itseäni!

Sellaisia tarjouksia olen itse bongaillut. Oletteko te nähneet joitain hyviä tarjouksia jo? :) Olisi myös kiva kuulla onko teillä jotain ostoslistalla nyt tarjouspäiviä varten?Ei kommentteja