Anastasia Beverly Hills - Jackie Aina Palette

*mainoslinkit merkitty tähdellä.

Tänään esittelyvuoron saa Anastasia Beverly Hillsin upea uutuuspaletti, joka on tehty yhteistyönä kauneusvaikuttaja Jackie Ainan kanssa. Paletti vangitsi katseeni heti sen nähdessäni, sillä se on niin ulkoisesti kuin sisäisestikin mielestäni todella upea! Anastasia Beverly Hills kuuluu paletteinensa ehdottomasti suosikkibrändeihini ja tuotteiden laatu on ollut aina pääosin todella loistava.Itselleni Jackie Aina oli täysin tuntematon henkilö ennen tätä palettia. Kyseessä on nigerialais-amerikkalainen tubettaja, jolta löytyy Youtubessa tilaajia huimat yli 3,1 miljoonaa! Aina on tullut erityisesti tunnetuksi värillisten naisten puolestapuhujana ja hän onkin kritisoinut monia brändejä esimerkiksi suppeista sävyvalikoimista ja siitä, etteivät heidän tuotteensa toimi kaikilla ihonsävyillä. Tämä näkyy myös tässä yhteistyönä tehdyssä paletissa niin sävyvalikoiman kuin loistavan pigmentinkin kautta. Sävyt näyttävät nimittäin todella upeilta niin vaaleammalla kuin tummemmallakin iholla!

Kuva: www.sephora.com

Paletin sävyvalikoima on mielestäni todella onnistunut ja kaunis. Mukana on niin mattaisia kuin metallisiakin sävyjä ja paletti sopii niin arki- kuin juhlakäyttöönkin. Ehkä itse miellän tämän paletin hieman juhlavammaksi juurikin noiden kauniiden metallisävyjen vuoksi. Paletin mattasävyistä suosikkini on upea Pinker, joka on kaunis luumunsävyinen luomiväri. Metallisävyistä suosikkini on ruusukultainen Zamn, joka näyttää muuten todella upealta yhdessä punaisen Wiggalesen kanssa! Vaikka nuo olivatkin suosikkini, niin kokonaisuudessaankin paletti on mielestäni todella kaunis ja en ole vielä löytänyt sävyä, josta en pitäisi. Violetti Big Wig on hieman kuivempi eikä levity yhtä hyvin kuin muut. Mutta toisaalta en ole vielä tähän mennessä löytänyt yhtäkään oikeasti loistavaa violettia, vaan ne tuntuvat kaikissa paleteissa olevan hieman kuivempia ja ennemminkin luomille pakattavia kuin blendattavia sävyjä.


Laadultaan paletti on jälleen kerran erinomainen. Luomivärit levittyvät luomille hyvin ja blendautuvat helposti aiemmin mainitsemaani Big Wigiä lukuun ottamatta. Itse levitän metallisävyt yleensä sormin ja siten ne saakin mielestäni parhaiten. Nopeasti tosin testasin näitä myös siveltimellä ja ne levittyivät myös siten yllättävän hyvin. Anastasian luomivärit ovat yleensä koostumukseltaan todella pehmeitä ja niin on myös näiden kanssa. Sen vuoksi heidän palettiensa kanssa täytyy käyttää hieman varovaisuutta luomiväriä ottaessa, sillä sivellin saattaa hieman murustaa luomivärejä, jos sitä painaa liian voimakkaasti tai sitä alkaa pyörittämään. Parhaaksi tavaksi olen itse kokenut sen, että laskee siveltimen kevyesti luomiväripannun päälle ja nostaa ylös. Yleensä jo tällä tavalla saa tarpeeksi tuotetta siveltimeen. Myös tästä jää tosin hieman murusia pannun päälle, mutta ne saa yleensä napattua helposti seuraavalla "dippauskerralla" siveltimeen aiheuttamatta lisää murusia. Etenkin metallisävyt varisevat hieman poskille käytettäessä, mutta tämä on aika yleinen ominaisuus vastaavanlaisten luomivärien kanssa enkä siksi koe sitä varsinaiseksi ongelmaksi. Pigmentti kaikissa sävyissä on aivan erinomainen ja tuntuu jopa siltä, että mattasävyissä on normaalia voimakkaammat pigmentit.


Ja nyt kun paletin sisältöä on kehuttu, niin mielestäni myös ulkokuori ansaitsee hieman huomiota! Anastasia käytti pitkään paleteissaan samettipäällystystä, jonka puhtaanapito olikin oma haasteensa, sillä sametti tuntui nappaavan kaiken lian ja luomivärit itseensä alta aikayksikön. Muutaman viimeisimmän paletin kohdalla materiaalit ovat vaihdelleet ja ainakin oma suosikkini on juurikin tässä paletissa oleva upea kuvioitu tekonahkaa muistuttava materiaali, joka  myös heijastaa eri sävyjä valon osuessa siihen. Niin upea ja ylellisen tuntuinen paletti! Tuttuun tapaan paletin mukana tulee myös sivellin, mikä on ehdottomasti mielestäni kiva lisä näissä paleteissa. Etenkin kun Anastasian palettien mukana tulevat siveltimet ovat yleensä myös laadultaan ihan hyviä :)


Paletti on kaikin puolin mielestäni todella upea ja monipuolinen. Hieman itseäni tosin ihmetyttää ja harmittaa se, että heti tämän jälkeen Anastasialta tuli toinenkin uusi paletti, jonka kanssa tämä joutui jakamaan huomion ja valokeilan. Vaikka Anastasia Beverly Hills julkaiseekin usein muutamia paletteja vuodessa, niin tuntui todella oudolta, että vain viisi päivää Jackie Aina paletin lanseerauksen jälkeen Anastasia Beverly Hills ilmoitti uudesta Norvina Collection Vol 1 paletista. Tämä uusi paletti myös lanseerattiin viikon sisällä tästä ilmoituksesta eli molemmat paletit tulivat ulos kahden viikon sisällä. Nopeaan julkaisutahtiin on tottunut esimerkiksi Colourpopin kohdalla, mutta jotenkin kalliimmassa hintaluokassa liikkuvan Anastasia Beverly Hillsin kohdalla se tuntui omituiselta. Vaikka palettia mainostetaankin Anastasia Beverly Hillsin toimesta, niin jotenkin minusta tuntuu että tämä jäi todella pahasti Norvinan paletin varjoon, mikä on näin huikealle paletille todella harmi. Syitähän tälle toiminnalle voi olla monia, joita ei julkisuuteen tuoda, mutta kuten sanoin niin ihmettelen kyllä näin nopeaa julkaisutahtia.


Olen todella vaikuttunut tästä paletista ja sen loistavasta laadusta ja tämä nousee ehdottomasti luomiväripalettieni suosikkikategoriaan. Tätä uutuutta on saatavilla *KICKSin verkkokaupassa ja hintaa paletilla on 57,40 euroa.

Löytyykö teiltä tätä palettia? :)

6 kommenttia

 1. Tämä on kyllä upea :) Olen miettinyt tämän hankintaa ja pikkasen Kicksin alekupongit houkuttelisi niin voi olla, että hankin tämän kokoelmiini. Joo samaa ihmettelin minäkin tuosta julkaisuajankohdasta...se on kieltämättä tosi outoa. Eipä sitä tiedä mitä kaikkea siihen liittyy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne Kicksin alekupongit on kyllä hyviä houkuttimia uusien tuotteiden hankintaan :D Mutta voin kyllä suositella! Tää on todella upea paletti <3 Just eilen katselin, että aiemmilla paleteilla on ollut pari-kolme kuukautta "omaa aikaa" ennen kuin on julkaistu seuraava, niin tää alle kaksi viikkoa tuntuu tosi oudolta :/ Harmi, sillä molemmat ovat todella upeita paletteja ja olisivat kyllä ansainneet olla rauhassa valokeilassa :)

   Poista
 2. Kaunis paletti, ainoa mikä ei niin sykähdytä on tuo Supreme :) Tätä palettia ei löydy ainoastaan Subculture, joka ostin aikoinaan Kicksin alesta puoleen hintaan, siinä myös aikalailla samanlainen ominaisuus, että sivellintä voi hennosti käyttää sävyn päällä ja saa runsaasti siveltimeen väriä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Supreme varmaan jakaa jonkin verran mielipiteitä, kun on noin vaalea vaaleanpunainen :) Mä tykkään kyllä tosi paljon Anastasian luomivärien pehmeydestä ja pigmenttisyydestä. Kiva kun pieni kosketus pannuun riittää eikä sivellintä tarvitse hangata saadakseen sävyä tarttumaan :)

   Poista
 3. Tää on kyllä upea<3 Ja ehdottomasti se paletti, jonka ABH:lta nyt hankkisin, jos pitäisi joku heidän paleteistaan valita! Rivierakin kiinnostaisi, mutta tää sopii paremmin syksyyn kuin se :) Toi sun mainitsema Norvina Collection -paletti ei taas mua kiinnosta yhtään. Se edelliskesänä lanseerattu Norvina-palettihan on todella upea ja yksi mun suosikeista, mutta tää uusi ei oo yhtään mun makuuni. Upeita sävyjä siinäkin on, mutta kokonaisuus on mun mielestä jokseenkin sekava :D

  Kaunis meikki! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää paletti sopii kyllä syksyyn tosi hyvin! <3 Riviera on kyllä kaunis, mutta itsekin liitän sen just kesään ja lomailuun enemmän :D

   Se uusi Norvina on kyllä vähän sekavan oloinen ja muutama sävy on vähän ehkä omituinen siellä, mutta ne kaikki violetit on niin upeita! <3 Mulla on kans se vanhempi Norvina -paletti, mutta siihen en jotenkaan vain pääse sisään kunnolla :/ Kaunis se vanha Norvina kyllä on!

   Kiitos paljon <3

   Poista