Kevyttä kosteutusta kesäksi Ziajan Goat's Milk -sarjan tuotteilla

 *Postauksen tuotteet saatu testiin.*
Olen jo useaan kertaan valitellut täällä blogin puolellakin ihoni kuivuutta. Keväällä ja kesällä ihoni on kuitenkin huomattavasti paremmassa kunnossa ja saan hetkeksi jättää hyvästit paksummille kasvovoiteille. Kesällä kaipaan iholleni etenkin aamuisin ohutta ja kevyttä kosteutusta, joka imeytyy nopeasti ja sopii meikin alle. Etenkin kovemmilla helteillä paksummat voiteet eivät meinaa millään imeytyä ja niiden jättämälle rasvaiselle pinnalle on mahdotonta levittää meikkiä kauniisti. Sainkin juuri sopivasti kesän kynnyksellä testiin Ziajan vuohenmaitosarjasta ultrakevyen kasvovoiteen sekä seerumin, joista kerron pian kokemuksiani.Puolalainen Ziaja on tunnettu edullisista ja toimivista tuotteistaan. Olen itse tutustunut brändiin paremmin vasta viime aikoina ja täytyy kyllä sanoa, että tuotteissa on hinta-laatusuhde enemmän kuin kohdillaan! Tuotteiden pakkauskoot ovat reilut, hinnat edulliset ja tuotteet laadukkaita. Ziajalla on monia eri tuotesarjoja, joista tämä Goat's Milk -sarja on suunniteltu tuomaan tehokasta kosteutusta ja häivyttämään ikääntymisen ensimerkkejä.

Alla on hieman enemmän tietoa kummastakin tuotteesta erikseen, mutta mielestäni nämä sopivat todella hyvin yhteen ja täydentävät toisiaan. En osaa sanoa kumpi näistä on parempi, sillä mielestäni ne ovat molemmat aivan loistavia! Olen nyt parisen viikkoa käyttänyt aamuisin kosteutustuotteina kasvoveden lisäksi vain näitä kahta tuotetta ja ihoni on pysynyt kosteutettuna koko päivän. Iholla ei ole myöskään esiintynyt esimerkiksi kiristelyä tai hilseilyä. Tiedän, että talvella en tulisi pelkästään näillä tuotteilla pärjäämään pitkään, mutta kesäksi nämä ovat aivan täydelliset!

Vasemmalla Ziaja Goat's Milk -sarjan seerumi ja oikealla ultrakevyt kasvovoide.

Energising & Smoothing Serum on koostumukseltaan geelivoidemainen. Se tuntuu iholla todella miellyttävältä, levittyy hyvin ja imeytyy todella nopeasti. Olen tottunut koostumukseltaan nestemäisempiin ja pipettipulloissa oleviin seerumeihin, joten hieman mietitytti tämän koostumus. Se toimii kuitenkin todella hyvin ja imeytyy tosiaan todella nopeasti. Seerumi tuntuu myös ihanan kosteuttavalta iholla. Veikkaan, että tämä sopisi hyvin talvellakin aamuseerumiksi paksumman voiteen alle. Meikin alle tämä on myöskin erinomainen, sillä se ei lähde rullaamaan meikkivoidetta levitettäessä. Saatavuus: Sokos ja Stoorla.


Moisturizing & Smoothing Ultralight Face Cream on todella kevyt voide, joka lupaa tehdä ihosta satiinisen pehmeän, kosteuttaa intensiivisesti ja palauttaa ihon elastisuuden. Voide tuntuu todella kevyeltä ja myös tämä imeytyy välittömästi iholle. Tämä on todellinen yllättäjä, sillä keveydestään huolimatta voide tuntuu kuitenkin kosteuttavan ihoa todella paljon. Tämä on täydellinen tuote myöskin meikin alle, sillä se tekee ihosta todella pehmeän ja tasaisen, imeytyy nopeasti, ei jätä tahmaista tunnetta eikä rullaudu lainkaan meikkiä levittäessä. Kasvovoiteessa on mukana myös kevyt aurinkosuoja SPF15. Saatavuus: Sokos ja Stoorla.


Molemmissa tuotteissa on mukana tuoksua, joka on ehkä aavistuksen voimakkaampi seerumissa. Tuoksu ei kuitenkaan mielestäni ole kovinkaan voimakas ja se on myös omaan nenääni miellyttävä. Tuoksu on aika sama kuin esimerkiksi Doven perustuotteissa. Molemmat tuotteet on pakattu 50 ml pumppupulloon, mistä tykkään myöskin! Kasvovoiteen pumpun kanssa minulla oli aluksi hieman ongelmia, sillä se sylkäisi voidetta ulos aika voimakkaasti. Parin käyttökerran jälkeen pumppu kuitenkin alkoi toimimaan normaalisti eikä ongelmia ole sen jälkeen ollut. Nämä on myös helppo pakata mukaan matkalle kompaktien ja muovisten pakkausten vuoksi.


Ziajan tuotteita on saatavilla Sokoksilta ja Stoorlasta ja linkit kummankin tuotteen tuotesivuille löytyy ylempää. Sekä seerumi että kasvovoide maksavat 11,90 e/kpl ja ovat tosiaan 50 ml pakkauksia, joten hinta-laatusuhde on todellakin loistava!

Tykkäättekö te Ziajan tuotteista? Olisi kiva kuulla tuotesuosituksia! :)

6 kommenttia

 1. Mä olen jo pitkään hehkuttanut Ziajan tuotteita! Niissä on ihan mahtava hintalaatu suhde ja tuotteita löytyy jokaiseen makuun. Vuohenmaito sarja on yksi lemppareista, mutta kannattaa tsekata esim Notinon valikoimaa, josta löytää brändiltä vaikka sun mitä ja todella edullisesti. Mä olen blogin puolella jotain ostoksia esitellyt alkuvuodesta ja sitten loppuneissa nähty mm. oliivi kasvovesi, meikinpuhdistusaine ja käsisaippuoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta Notinosta olen joskus kuullutkin, mutta en ole sen enempää tutkinut. Täytyy käydä tutustumassa valikoimiin :)

   Poista
 2. Nää on ihania! Kuten oikeestaan kaikki Ziajan tuotteet<3 :D Mä oon tota seerumia käyttänyt nyt tosi paljon, voidetta hitusen vähemmän. Sen kasvovoiteenkin otan aamuvoidekäyttöön heti, kun saan loppumaan sen voiteen, mitä nyt oon yrittänyt saada loppumaan :D Kiva kun kirjoitit näistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä niin tuskallista välillä yrittää saada jokin tuote loppumaan kun haluaisi päästä käyttämään jotakin toista :D

   Poista
 3. Hei vau, näähän vaikuttaa kiintoisilta! Ja tuo pumppupullo on kyllä iso plussa tällaisten tuotteiden kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pumppupullo on kyllä tosi kätevä! :) Kiva että näinkin edullisista tuotteista sellainen löytyy :)

   Poista