Glossybox - Toukokuu 2019

Tänään saapui viimeinenkin tämän kuun kauneusboksi ja nyt päästään tutkimaan toukokuun Glossyboxin sisältöä. Tämän kuun teemana on Pink Spring ja sisältö onkin sävyltään aika vaaleanpunainen. Boksi sisältää tällä kertaa tuotteita, joiden avulla voi valmistautua kevään juhliin.


Minulle on tullut Glossybox nyt viisi kuukautta ja tämä on jo toinen kerta, kun boksista löytyy eri tuote kuin mikä kortissa on mainittu. Maaliskuun boksista löytyi eri värinen Steve Laurantin huulituote kuin piti ja tällä kertaa korostustuote oli vaihtunut toisen merkkiseen tuotteeseen. Kortissa ei ole mainittu, että kyseessä olisi tässäkään kuussa vaihtoehtoinen tuote, joten olisiko tullut viime hetken muutoksia? Tosin en ole vielä nähnyt kuvia muiden saamista bokseista, joten voihan olla että joku onkin tuon kortissa mainitun tuotteen saanut.


Mielestäni on kuitenkin hieman omituista, ettei mukaan ole esimerkiksi laitettu toista lappua, jossa kerrotaan vaihdoksesta tai ilmoitettu asiasta muutoinkaan. Sain tänään postissa myös japanilaisia herkkuja sisältävän Tokyo Treat -boksin ja siinä oli esimerkiksi mukana paperilappu, jossa kerrottiin yhden kortissa mainitun tuotteen vaihtuneen toiseen tuotteeseen vientisäädösten vuoksi. Mielestäni vastaavanlainen ilmoitus olisi ollut Glossyboxinkin kohdalla kiva ele.


1. The Beauty Crop Glow Milk
näytekoko 4 ml, ovh. 17€/8ml

Otetaan käsittelyyn ensimmäisenä tuo vaihtunut tuote. Tämän kohdalla kortissa siis lukee Beautaniq Beauty Glow Serum ja myöskin kortissa olevat tiedot ovat siitä tuotteesta.

The Beauty Crop on minulle täysin uusi merkki, joten kaikesta huolimatta otan tämän tuotteen mielelläni testiin. Boksissa tuli brändiltä Glow Milk, joka on nestemäinen korostustuote. Tässä on todella kaunis vaaleanpunertava shampanjan sävy! Korostustuote on pakattu pieneen lasipulloon ja siinä on mukana samanlainen sivellin kuin kynsilakassa. Brändin omilla sivuilla neuvotaan levittämään kolme pisaraa tuotetta kasvojen korkeimmille kohdille ja solisluille ja levittämään ne iholle sormin. Tämä vaikuttaa aluksi todella paksulta, mutta levittyy ja häivyttyy iholle todella helposti ja tasaisesti. Lopputulos on glitterisen kimaltava. Glitterhiput ovat kuitenkin kooltaan todella pieniä eikä lopputulos sen vuoksi ole överiglitterinen. Ensivaikutelma tästä on tosi hyvä!


Vasemmalla The Beauty Crop Glow Milk sormella levitettynä ja oikealla suoraan siveltimestä levitettynä. Alhaalla Dr Botanicals Pomegranate Superfood Regenerating Sleeping Mask.

2. Dr Botanicals Pomegranate Superfood Regenerating Sleeping Mask
 täysikokoinen tuote 30 ml, ovh. 14,50€/30 ml

Laskin tämän nyt täysikokoiseksi tuotteeksi, sillä tuotetta on myynnissä sekä tässä koossa että hieman suuremmassa koossa. Kyseessä on antioksidanttista granaattiomenaa sisältävä yönaamio, joka lupaa kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Tuote on vegaaninen ja 98 prosenttisesti luonnollinen. Tämä vaikuttaa lupaavalta, joten myöskin tästä tuotteesta olen innoissani. Tässä on myös todella kiva tuoksu. Voide itsessään on paksua, mutta imeytyy iholle todella nopeasti eikä jätä tahmeaa tunnetta.3. Youth Lab Daily Sunscreen Cream SPF50
  näytekoko 20 ml, ovh 24,50€/50 ml

Sitten tuote, josta en puolestaan ollut yhtään innoissani. Jälleen viime aikoina aurinkosuojatuotteiden ainesosat ovat olleet runsaasti esillä mediassa ja somessa, sillä joidenkin kemiallisten aurinkosuojien ainesosien on todettu olevan haitallisia ympäristölle ja osittain myös ihmisille. Käsittääkseni täysin vedenpitäviä tutkimustuloksia ei kuitenkaan ole saatu, mutta esimerkiksi muutamat rantakohteet ovat kieltäneet tiettyjä aineita sisältävien aurinkosuojatuotteiden käytön kokonaan. Tämän aurinkosuojavoiteen sisällysluettelosta löytyy muutamia esillä olleita ainesosia, joten tämä jää itseltäni käyttämättä.


4. Ciaté London Paint Pots 'Iced Frappe'
 täysikokoinen tuote, ovh. 11,50€/13,5 ml

Ciatén kynsilakkoja en ole muistaakseni koskaan kokeillut, mutta kynsilakkafanaatikkona olen ollut merkistä kuitenkin kiinnostunut pitkään. Boksista tuli aivan upea sävy Iced Frappe, joka näyttää täydelliseltä, hieman violettiin taittavalta nudelta. Tämä pääsee kynsille todennäköisesti jo heti huomenna!


5. Pick n Pinch Eye Lash Curler
ovh 23,90€

Minulla on käytössä Shiseidon kulttimaineessa olevat ripsientaivuttimet, joista en ole suunnitellut vaihtavani pois. Muutamia muita olen vuosien varrella testannut, mutta mitkään eivät ole vetäneet niille vertoja. Ja vähän pelkään, että myöskään nämä eivät niille pärjää. Pick n Pinchin taivuttimet ovat kuitenkin mielenkiintoisen malliset ja tukevan tuntuiset. Ja ihanan vaaleanpunaisen sävyiset! Näiden kohdalla en vielä tiedä testaanko niitä vai annanko eteenpäin.


Sellainen oli tämän kuun viimeinen kauneusboksi. Tykkäsin sisällöstä kovasti, vaikkakaan kaikki eivät pääse tällä kertaa käyttöön. Suurin osa kuitenkin oli mielekkäitä tuotteita ja oikeasti sellaisia, joista olin todella innoissani!

Mitä mieltä te olitte tämän kuun Glossyboxista? <3

2 kommenttia

  1. Ohoh, mun mielestä tässä oli tosi kiinnostava sisältö! Varmaan olisi tullut testattua kaikki tuotteet tuosta kattauksesta. Kauheaa, kun en yhtään osaa päättää minkä kauneusboksin tilaisin itselleni seuraavaksi. Kaikki vaikuttaa liian kiinnostavilta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Glossybox on kyllä parantanut kuukausi toisensa jälkeen! :) Tämä kuukausi oli kyllä aivan huippu ja on tosi kiva saada tuotteita, joita ei ole vielä testannut tai joista ei ole aiemmin kuullutkaan :) Luin eilen sun postausta saatavilla olevista kauneusbokseista ja tuli myös hirveä halu tilata vielä joku näiden lisäksi :D

      Poista